newheader
WAARSCHUWING EN INFO 

Beste lezers,

Door een stroom van negatieve berichten en ontevredenheid van gedupeerden van het bedrijf www.inbouwnavigatie.com in Spijkenisse op o.a. klacht.nl, tros radar, klachtenkompas.nl willen wij langs deze weg alle potentiele klanten van CarAudioExpert attenderen dat CarAudioExpert geen enkele associatie heeft met het bedrijf Inbouwnavigatie.com.


Op de website van inbouwnavigatie/dynavinonline etc etc wordt beweert dat wij en Navaudio.nl gedupeerden zouden hebben en dat er geen enkele associatie bestaat tussen CarAudioExpert en Inbouwnavigatie.
 
We hopen dat u als lezer kunt begrijpen dat een professioneel bedrijf nooit op deze manier klanten zou misleiden/aantrekken. Wat betreft de associatie, er bestaat inderdaad geen enkele vorm van samenwerking tussen CarAudioExpert en Inbouwnavigatie.com, hoewel de klant dat vermoeden wel degelijk krijgt, daar dit bedrijf openlijk foto’s en teksten van onze website kopieert en plakt, al dan niet goedkoop bewerkt met Paint.
Verder verspreidt dit bedrijf negatieve meldingen via het internet en plaatsen valse klachten over de concurrentie op klachtensites, pagina's die bedoeld zijn om ECHTE klachten van ECHTE klanten op te lossen. Er zijn een aantal valse reviews in omloop op het internet over CarAudioExpert die afkomstig zijn door inbouwnavigatie.com, zij gebruiken verschillende nep accounts om daarmee valse klachten over concurrentie te verspreiden en eigen positieve reviews te schrijven.


Hieronder een voorbeeld waartoe dit bedrijf in staat is m.b.t. het verspreiden van valse klachten en meldingen:
Gebruiker LiesbethM plaats op 1 September 2012 een VALSE klacht op www.klacht.nl over ons, uiteraard is dit nooit een ECHTE klant geweest:

 

Op 5 September 2012 wordt wederom door LiesbethM een valse melding over ons geplaatst op een internet forum waar slechte ervaringen over dynavin worden besproken, zie titel:
 

Op 11 September 2012 wordt door dezelfde LiesbethM geprobeerd een valse review te plaatsen op onze website. Hier krijgen wij automatisch het IP Adres van de gebruiker: 

              
Na het opzoeken van het desbetreffende IP adres krijgen wij de volgende uitslag:

        
  
Het moge duidelijk zijn! IP adres van gebruiker LiesbethM hoort bij organisatie K&S Import-Export. De naam K&S Import-Export kunt u vinden door het KVK nummer van dynavinonline/inbouwnavigatie 24286105 in te voeren op de website van de Kamer van Koophandel www.kvk.nl.
U kunt zien dat er allerlei bedrijfsnamen actief zijn onder dit KVK nummer. Het ene bedrijf wordt afgesloten en een ander geopend om met een schone lei te kunnen beginnen.

Let u AUB ook op de melding op de foto hierboven: Recently reported forum spam source, oftewel betrokken bij forum spam, het maken van reclame voor eigen bedrijf, en onder valse namen andere bedrijven zwart te maken. 

Nu jaren later, december 2019 verschijnt Liesbeth Molendijk wederom nu met een wel heel erg positieve review over inbouwnavigatie op google maps:

Ook word door dezelfde nepaccount gemaakt door inbouwnavigatie.com: Liesbeth Molendijk een positieve review geschreven op trustpilot.nl:

Wij concurreren liever in service en prijs en niet door valse meldingen te plaatsen via het internet. Het is tegenwoordig helaas te makkelijk om een email adres + gebruikersnaam aan te maken en op internet valse klachten te plaatsen over een ander bedrijf en positieve meldingen op forums voor eigen bedrijf.

Laat u dus niet eenvoudig misleiden en doe wat onderzoek voordat u een beslissing neemt tot koop over te gaan.  Weet wat u koopt, pas op voor verkopers van replica producten. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 
Winkelwagen
verkoop en adviescaraudioexpert voordelenroadrover logoroadnav logosygic logo
In de aanbieding
Citroen C4  DS4 2010- radio navigatie carkit 9inch android 9.0 wifi dab+
Citroen C4 DS4 2010- radio navigatie carkit 9inch android 9.0 wifi dab+
€ 599.00 nu € 379.00
Klantbeoordelingen
16-04-2024
We willen graag naar Spijkenisse komen om systeem in te laten bouwen want werkt niet zoals het zou m

lees meer >>

28-02-2024
Ik zoek contact maar email werkt niet, whatapp niet en telefoon niet? wat is er aan de hand?

lees meer >>

Waardering: 9.9/10
Beoordelingen: 200
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN