newheader
WAARSCHUWING EN INFO 

Beste lezers,

Door een stroom van negatieve berichten en ontevredenheid van gedupeerden van het bedrijf www.inbouwnavigatie.com in Spijkenisse op o.a. klacht.nl, tros radar, klachtenkompas.nl willen wij langs deze weg alle potentiele klanten van CarAudioExpert attenderen dat CarAudioExpert geen enkele associatie heeft met het bedrijf Inbouwnavigatie.com en de firma Inbouwnavigatie.com geen RoadRover en of Winca/Roadnav S100 producten verkoopt en dus ook geen wederverkoper zijn van RoadRover en Winca/RoadNav. V
oor meer informatie zie www.roadnav.nl

CarAudioExpert is de officiele importeur van RoadRover en Winca/Roadnav in de Benelux en staat geregistreerd bij het merkenbureau en modellenbureau als merkenrecht hebbende van deze merken en modellen.
Klik HIER voor het bekijken van de registratie van het merk Winca S100. 
Klik HIER voor het bekijken van de registratie van het model S100.

Alle andere wederverkopers die claimen deze producten te verkopen geven dus misleidende informatie.


CarAudioExpert is de officiele importeur van RoadRover en Winca/RoadNav S100 producten. 

Op de website van inbouwnavigatie/dynavinonline etc etc wordt beweert dat wij en Navaudio.nl gedupeerden zouden hebben en dat er geen enkele associatie bestaat tussen CarAudioExpert en Inbouwnavigatie
 
We hopen dat u als lezer kunt begrijpen dat een professioneel bedrijf nooit op deze manier klanten zou misleiden/aantrekken. Wat betreft de associatie, er bestaat inderdaad geen enkele vorm van samenwerking tussen CarAudioExpert en Dynavinonline.nl/Inbouwnavigatie.com, hoewel de klant dat vermoeden wel degelijk krijgt, daar dit bedrijf openlijk foto’s en teksten van onze website kopieert en plakt, al dan niet goedkoop bewerkt met Paint.
Verder verspreidt dit bedrijf negatieve meldingen via het internet en plaatsen valse klachten over de concurrentie op klachtensites, die bedoeld zijn om ECHTE klachten van ECHTE klanten op te lossen. 

Hierbij een voorbeeld:
links een foto van onze website, en rechts is deze foto goedkoop bewerkt met Paint door inbouwnavigatie.com, watermerk is verwijderd, en op de website van Inbouwnavigatie.com geplaatst, klik op de foto voor een vergroting:


    

Hieronder nog een voorbeeld waartoe dit bedrijf in staat is m.b.t. het verspreiden van valse klachten en meldingen:
Gebruiker LiesbethM plaats op 1 September 2012 een VALSE klacht op www.klacht.nl over ons, uiteraard is dit nooit een werkelijke klant geweest:

 

Op 5 September 2012 wordt wederom door LiesbethM een valse melding over ons geplaatst op een internet forum waar slechte ervaringen over dynavin worden besproken, zie titel:
 

Op 11 September 2012 wordt door dezelfde LiesbethM geprobeerd een valse review te plaatsen op onze website. Hier krijgen wij automatisch het IP Adres van de gebruiker: 

              
Na het opzoeken van het desbetreffende IP adres krijgen wij de volgende uitslag:

        
  
Het moge duidelijk zijn! IP adres van gebruiker LiesbethM hoort bij organisatie K&S Import-Export. De naam K&S Import-Export kunt u vinden door het KVK nummer van dynavinonline/inbouwnavigatie 24286105 in te voeren op de website van de Kamer van Koophandel www.kvk.nl.
U kunt zien dat er allerlei bedrijfsnamen actief zijn onder dit KVK nummer. Het ene bedrijf wordt afgesloten en een ander geopend om met een schone lei te kunnen beginnen.

Let u AUB ook op de melding op de foto hierboven: Recently reported forum spam source, oftewel betrokken bij forum spam, het maken van reclame voor eigen bedrijf, en onder valse namen andere bedrijven zwart te maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die zullen dienen als bewijzen voor de juridische stappen die wij zullen ondernemen tegen dit bedrijf met verschillende namen. 

Wij concurreren liever in service en prijs en niet door valse meldingen te plaatsen via het internet. Het is tegenwoordig helaas te makkelijk om een email adres + gebruikersnaam aan te maken en op internet valse klachten te plaatsen over een ander bedrijf en positieve meldingen op forums voor eigen bedrijf.

Laat u dus niet eenvoudig misleiden en doe wat onderzoek voordat u een beslissing neemt tot koop over te gaan.  Weet wat u koopt, pas op voor verkopers van replica producten. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 
Winkelwagen
verkoop en adviescaraudioexpert voordelensygic logoroadrover logoroadnav logo
In de aanbieding
Toyota Corolla E12 radio navigatie carkit 7 inch wifi android 9.0 dab+
Toyota Corolla E12 radio navigatie carkit 7 inch wifi android 9.0 dab+
€ 549.00 nu € 439.00
Klantbeoordelingen
17-11-2019
Onlangs een navigatiesysteem voor mijn alfa romeo mito uit 2011 gekocht. Originele radio had geen na
lees meer >>

10-11-2019
Afgelopen week geweest en ben zeer correct geholpen. Ik heb een 10.4" scherm in laten bouwen in een
lees meer >>

Waardering: 9.9/10
Beoordelingen: 164
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN