newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Garage ter Veld 16-04-2024 10:04:04
Beoordeling:
We willen graag naar Spijkenisse komen om systeem in te laten bouwen want werkt niet zoals het zou moeten, graag afspraak maken, fact 20240020
Geplaatst door: Edwin 28-02-2024 18:37:36
Beoordeling:
Ik zoek contact maar email werkt niet, whatapp niet en telefoon niet? wat is er aan de hand?

Geplaatst door: Leyla 20-08-2023 21:11:21
Beoordeling:
Alleen maar positieve ervaring gehad want was eerder ook klant. Erg dankbaar en blij met mijn aankoop. Snel geinstalleerd ook mbv de garage.
Geplaatst door: Raoul Broeders 20-08-2023 21:08:27
Beoordeling:
Ben goed begeleid voor advies en aankoop! Top service gehad! Aanrader!
Geplaatst door: Ebru Balcova 20-08-2023 21:06:51
Beoordeling:
Professioneel en snel geleverd. Heel tevreden en zal zeker nog eens terugkomen! Veel dank!
Geplaatst door: Sjaqk de Cocq van Delwijnen 8-02-2023 17:35:55
Beoordeling:
Snelle en correcte levering. Alles ziet er perfect uit.
Geplaatst door: M A van Zanten 1-02-2023 21:20:07
Beoordeling:
Fijne zaak ook als je een probleem heb ben je altijd welkom SUPER
Geplaatst door: Michael ten Brink 20-01-2023 19:24:37
Beoordeling:
Leuke gasten, snel geregeld. Enige jammere was dat er van te voren niet was gemeld dat de inbouw,€225.-, exclusief BTW was.
Geplaatst door: Thomas 29-12-2022 21:00:30
Beoordeling:
Paar weken geleden een navigatiesysteem gekocht met een achteruitrijcamera. Vandaag laten inbouwen wat zeer vakkundig gedaan wordt. Goede service geven snel antwoord als je een vraag hebt. Zeker een aanrader om hier je navigatiesysteem te kopen
Geplaatst door: Hans Zuidhof 5-09-2022 20:31:53
Beoordeling:
Ik heb enige tijd geleden (2021)een navigatiesysteem gekocht en zelf ingebouwd. Na een servicevraag werd ik snel geholpen. Ik had 02-sept nog een vraag en stelde deze via Whatsapp en kreeg direct een reactie met een passende oplossing! Super service!
Geplaatst door: Hans Zuidhof 3-09-2022 12:20:14
Beoordeling:
Ik heb enige tijd geleden (2021)een navigatiesysteem gekocht en zelf ingebouwd. Na een servicevraag werd ik snel geholpen. Ik had 02-sept nog een vraag en stelde deze via Whatsapp en kreeg direct een reactie met een passende oplossing! Super service!
Geplaatst door: Leon Aanraad 4-05-2022 21:08:14
Beoordeling:
In december 2021 heb ik een navigatie Android in laten bouwen met achteruitrijcamera in mijn BMW 535D E61. Enkele weken geleden trad er plots een ongewenste 'split screen' op in het navigatiescherm.
Vandaag heeft CarAudioExpert het euvel verholpen. Het was een moeilijk probleem, maar uiteindelijk bleek het te gaan om de installatie van een juist 'app'. Dankzij deze super service heb ik wederom een beeldvullend navigatiescherm. Dank nogmaals!
Geplaatst door: Daan Huisman 22-04-2022 11:14:58
Beoordeling:
Inmiddels reeds meer dan een jaar geleden een Android radio/navi in onze Renault Megane RS laten inbouwen,naar volle tevrerdenheid mbt service en klantvriendelijkheid. Ook bij problemen na installatie zijn we erg goed geholpen en werden kosten noch moeite gespaard het probleem direkt te verhelpen,dank nogmaals!
Geplaatst door: actarusia 21-04-2022 23:30:30
Beoordeling:
Dear sirs , I am interested in Kia Sportage 2010-2016 radio navigatie 9inch android 11 wifi dab+ carplay plus 2G+32GB (150 euro plus) plus dashboard camera plus DAB antenna plus OBD2 adapter for a total of 614 euros. Do you have an installer? or installer's shop in Den Haag ?
Geplaatst door: Overbeeke 5-09-2021 23:28:07
Beoordeling:
Een paar maanden geleden de radio in laten bouwen in mijn RAV4.
En ik moet zeggen het is super alles werkt naar behoren.
Ik heb er nu zelfs dingen zichtbaar die ik eerst niet had bv de airco instellingen
Super service en zeer klantvriendelijk een echte aanrader
Geplaatst door: Leo & Angelique 10-07-2021 15:52:45
Beoordeling:
Geweldig fijn geholpen met onze 2 auto's, alles netjes ingebouwd voor een schappelijke prijs, wij zijn heel blij met onze autoradio's met navigatie en DAB+
Geplaatst door: Bert 29-05-2021 13:51:31
Beoordeling:
Bij deze heren een vervanging voor mijn standaard radio in de Opel Karl gekocht en laten inbouwen. Betret een multimedia machine en een 10 inch scherm. Systeem is op Android gebaseerd en bevat tevens een ingebouwd navigtiesysteem. Afspelen van videos, eigen muziek via usb-poort, ingebouwde wifi, alles zit erop en eraan. Het werkt fantastich enikben een blij mens. Heel veel dank heren voor de prettige ontvangst en het snelle inbouwen. Bovendien ee concurerende prijs. Klasse!!
Geplaatst door: thomas hawkyard 6-05-2021 15:52:25
Beoordeling:
ik was op zoek naar een android 10 car radio navigatie die in mijn chrysler 300c zou passen als directe vervanging zonder iets te veranderen aan de layout of bedrading en wat ben ik blij dat ik hier terecht kwam.
Het is niet zo eenvoudig maar ze hebben een perfecte Android 10 die met een canbus adapter feiloos de stuurfuncties overneemt .
Het geluid is perfect door de ingebouwde DSP en hij schakeld snel door alle modes heen en heeft apple carplay (draadloos) en ook nog een visueel mooie navigatie .......wat een feest.
Bedankt voor de goede service !
Geplaatst door: Herinckx Jozef 17-04-2021 05:31:54
Beoordeling:
Hallo Beste Erkan,
Nogmaals vriendelijk dank voor de snelle en vooral degelijke hulp bij de werking van mijn audio systeem in de Mercedes (via Classic Master).
Super, ben echt blij
Een aanrader
Spuper bedankt
Geplaatst door: Luke 2-04-2021 21:25:27
Beoordeling:
Nieuw multimedia systeem voor de auto gekocht, werkt prima, en goede service :)
Geplaatst door: Martin Troost 19-03-2021 10:44:21
Beoordeling:
in 1 woord super, aardige mensen, snelle en nauwkeurige installatie van een geheel nieuw android systeem in mijn w203 benz.
Super blij mee.
echt aanrader. super bedankt team.
Geplaatst door: Marcel 12-03-2021 14:07:33
Beoordeling:
Snelle levering. Ik kwam (ook) niet helemaal uit de installatie van mijn navigatie android carkit, maar telefonisch goede uitleg gekregen. Prima service!
Geplaatst door: Stijn 20-02-2021 16:49:27
Beoordeling:
Vandaag radio gestoken toyota tundra
Top service snelle levering echt een aanrader alles werkte perfect nog een hele goede uitleg gekregen via whatsapp voor aan te sluiten
Heel tevreden
Zien mij zeker nog terug
Geplaatst door: M druessen 29-12-2020 15:28:10
Beoordeling:
Snelle levering en ook nog hulp via whatsapp om aan te sluiten. Top service !!
Geplaatst door: Schreuders 29-12-2020 08:20:31
Beoordeling:
Ben zeer tevreden, ze zijn erg vakkundig en een goede service.
Kan het iedereen aanraden
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

Winkelwagen
verkoop en adviescaraudioexpert voordelenroadrover logoroadnav logosygic logo
In de aanbieding
Peugeot 207 206+ radio navigatie carkit android 10 wifi octacore dab+ 64gb
Peugeot 207 206+ radio navigatie carkit android 10 wifi octacore dab+ 64gb
€ 549.00 nu € 479.00
Klantbeoordelingen
16-04-2024
We willen graag naar Spijkenisse komen om systeem in te laten bouwen want werkt niet zoals het zou m

lees meer >>

28-02-2024
Ik zoek contact maar email werkt niet, whatapp niet en telefoon niet? wat is er aan de hand?

lees meer >>

Waardering: 9.9/10
Beoordelingen: 200
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN