newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Brian Ebbers 14-04-2018 16:21:15
Beoordeling:
Vandaag heel goed geholpen met mijn nieuwe radio voor mijn bmw e46! Perfecte service en vriendelijk geholpen. Zeker aan te bevelen!
Geplaatst door: Gary van der Heul 21-03-2018 17:23:54
Beoordeling:
Ook ik heb een super ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en als je wat vraagt via mail of whatsapp gelijk netjes antwoordt. Van mij krijgen ze ook een dikke 10. Super service
Geplaatst door: Renata van Druten 1-02-2018 18:18:37
Beoordeling:
Hoi,
Kan alleen maar zeggen wat een topservice...!!! Echt netjes geleverd, geholpen om het te instaleren. Zelf contact opgenomen met de garage om het uit te leggen. En ja radio navigatie alles werkt. Echt klant is koning dat zeker ervaren. Ik zeg een dikke 10.
Geplaatst door: Chermin John 8-12-2017 20:15:05
Beoordeling:
Na anderhalf jaar ging het scherm defect van mijn Ford autoradio.
Deze opgestuurd, na wel een beetje lang wachten kreeg ik bericht dat het toch te lang ging duren op reparatie, dus ze stuurden mij een een geheel nieuwe radio op.
Dit vind ik een heel erg goede service.
Geplaatst door: G Rijsdijk 29-11-2017 12:28:13
Beoordeling:
bestelling weekje te laat.in laten bouwen bij ak navi center keurig netjes, lekker bakje koffie gehad, na een week of vier zelf aan mijn navigatie zitten prutsen,alles moest opnieuw worden geinstaleerd worden. gebeld met car audioexpert. geen probleem kon de andere dag langs komen alles werkt goed. dus ben super tevreden. volgende navigatie weer naar caraudioexpert... SUPER SERVICE.
Geplaatst door: Massimo 22-10-2017 12:02:43
Beoordeling:
Bestelling duurde iets langer dan verwacht,i.v.m niet gangbaar type voor mazda cx7,
Bij inbouw div malen feedback gevraagd via whatsapp,kreeg meteen antwoord en de juiste oplossingen werden geboden.
Ik ben zeer tevreden en super goed geholpen.
Het fijne hier is,dat je geholpen wordt als je een probleem ondervind met inbouw
dat is pas service,dat kunnen veel webshops niet bieden.
Geplaatst door: Pierre 6-09-2017 20:24:54
Beoordeling:
Enige tijd geleden voir bmw x3 , navigatie bluetooth besteld.
Super service! Handleiding was niet volledig . Diverse keren gebeld en door deze telefonische ondersteuning perfect kunnen inbouwen . Op elke vraag werd tijdig gereageerd. Complimenten!
Geplaatst door: Charl Heijnen 10-08-2017 15:02:18
Beoordeling:
De service is echt geweldig.
er is een fout gemaakt met de dashcam maar meteen werd al gemeld dat ik hem terug kon sturen en dat hij geruild kon worden
ook de support via whatsapp is heel fijn. er word vrij vlug gereageerd en je word goed geholpen
Geplaatst door: Ruud 8-04-2017 20:11:32
Beoordeling:
Navigatie gekocht en in laten bouwen en ben zeer tevreden . Het inbouwstation werkte snel en weten wat ze doen . Gratis koffie en zelfs broodjes kan de negatieve reacties niet delen . Kortom ben zeer tevreden.
Geplaatst door: Michell 22-03-2017 11:38:01
Beoordeling:
Zeer tevreden over de service van deze bedrijf en zou zeker weer een andere navigatie systeem kopen. Navigatie besteld perfect en op tijd thuis ontvangen.
Ben hier heel blij mee.
Geplaatst door: Elvis Sabina 17-03-2017 14:58:54
Beoordeling:
Ik heb een Ford Focus navigatie touchscreen besteld, met android 5.1.1 systeem. Na twee dagen wachten heb ik met de verkoper gebeld. De verkoper had me verteld dat de touchscreen die ik had besteld, niet meer op voorraad was. Maar door het bellen met de verkoper is mij precies verteld wanneer hij de nieuwe voorraad verwachtte en dat hij op de dag van ontvangst, de touchscreen op de post zou doen. Zo gezegd zo gedaan en nu heb ik een mooie touchscreen in mijn auto. Bij deze kan ik zeggen dat Caraudioexpert.nl een goed en betrouwbaar bedrijf is en zeker een aanrader voor de aankoop van uw nieuwe autoradio.

Bedankt Ercan!!
Geplaatst door: Eric Gemser 24-01-2017 19:50:37
Beoordeling:
Ik heb in mijn Hyundai ix35 radio navigatie bluetooth gps dvd usb t inch touchscreen 1080p laten inbouwen. Alles keurig gedaan en werkt perfect. Heel netjes behandelt en ontvangen met koffie. Was het wachten waard en zeker een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Ercan en medewerkers bedankt.
Geplaatst door: andre de lange 20-01-2017 20:26:28
Beoordeling:
ik heb daar mijn radio met navigatie gekocht en in laten inbouwen met achteruit rij camera en dascam voor mijn Toyota corolla en is zeer netjes en vakkundig ingebouwd door hun. Had een kleine storing maar die is heel netjes en vakkundig verholpen en tot nu toe draait alles perfect. Zeker een aanrader als u vakkundig en goed geholpen wilt worden ze leveren geen rotzooi maar echt top spul
Geplaatst door: G. den Hollander 30-11-2016 20:33:32
Beoordeling:
Ik kan de negatieve ervaringen op internet niet delen, ik heb tot nu toe een perfecte ervaring gehad met dit bedrijf, ik heb wel 20 mailtjes gestuurd met allerlei vragen en wilde toch op het laatste moment een ander type apparaat en dit was geen probleem.

Alle mailtjes netjes en snel beantwoord zelfs in het weekend. Ik ben blij dat ik hem het voordeel van mijn twijfel heb gegeven want alles is netjes zoals afgesproken ingebouwd en alles netjes uitgelegd.

Jammer dat een bedrijf door concurrenten in zo'n kwaad daglicht wordt gezet. Uiteraard zal er wel eens wat fout gaan maar dat gebeurt overal wel eens. Over de nazorg kan ik nog niets zeggen maar er staat duidelijk op de factuur vermeld dat er 2 jaar garantie op het aangekochte apparaat zit.

Kortom ik ben blij mee.
Geplaatst door: Martine 24-11-2016 10:29:57
Beoordeling:
Gisteren mijn autoradio opgehaald bij Ercan. Aardige man die weet waar hij over praat.
Geplaatst door: Hans van Impelen 23-11-2016 14:43:05
Beoordeling:
Storing aan mijn in 2015 geleverde systeem. Ercan heeft eerst geprobeerd het probleem zelf te verhelpen. Systeem moest helaas toch terug naar leverancier waar reparatie vrij lang duurde (3 mnd). Vandaag weer opgehaald en weer keurig door Ercan ingebouwd. Grote klasse, systeem werkt weer prima! Fantastische service! Complimenten, ga zo door Ercan!
Geplaatst door: Roland Smit 11-11-2016 18:00:17
Beoordeling:
Supersnelle levering van een radio/navigatie voor mijn Ford Focus uit 2010. Het originele systeem kon ik bij de dealer kopen voor 2500
Geplaatst door: Enrique Gil 24-10-2016 12:25:46
Beoordeling:
Voor mijn Mitsubishi asx heb ik het multimediasysteem met androidversie 5.1 gekocht en zelf ingebouwd. Ging supermakkelijk en Ercan heeft mij goed te woord gestaan. Hele mooie radio, veel beter geluid dan de originele radio. Navigatie top en scherm ook top. Zeer snel in het vinden van satellieten. Alleen de knopjes op mijn stuur krijg ik nog niet werkend, maar dat wordt vast opgelost!
Zeker een aanrader!
Geplaatst door: Richard Feijt 23-10-2016 15:48:13
Beoordeling:
Mijn eerste radio 3 jaar geleden gekocht, snelle levering en wanneer ik een vraag had was hij altijd te bereiken.
Toen mijn usb stuk ging was hij na 5 dagen gerepareerd.
Toen ik mijn nieuwe auto kocht heb ik weer een radio besteld, deze was er na 4 dagen en wederom super tevreden.
Hij is netjes en correct plus goed bereikbaar.
Ik lees ook wel negatieve reacties op internet van concurrenten maar misschien moeten zij zich wat meer bezig houden met klantvriendelijkheid.
Geplaatst door: speedy 16-10-2016 09:13:09
Beoordeling:
Helemaal top
Radio werkt prima
service is goed en snel
was al binnen na een dag en alles super ingepakt
niks verkeerds over Dhr Ercan vriendelijke man
Geplaatst door: Joop Vermeulen 12-10-2016 14:21:50
Beoordeling:
Helemaal top, zoals gewoonlijk, andere dag al binnen, update navigatie Chip
Geplaatst door: Vankan 11-10-2016 17:28:26
Beoordeling:
Super service en pakketje binnen een dag ontvangen.
Alles keurig en veilig ingepakt
Geplaatst door: jan leiden 27-09-2016 18:21:13
Beoordeling:
Een multimediasysteem besteld ASX en opgehaald alles stond volgens afspraak gereed , Deze man weet waar hij het over heeft div malen gebeld en steeds weer netjes en beleefd te word gestaan en snel niets is hem teveel , dit bedrijf onderscheid zich . Ga zo door Ercan
Geplaatst door: Henk Dirven 26-09-2016 09:55:29
Beoordeling:
Goed klant gericht
Snelle levering
Geplaatst door: Arjan 22-09-2016 17:11:57
Beoordeling:
Ik heb mijn radio navigatie nettjes binnen anderhalfe dag thuis gekregen. Het pakketje was kurig compleet. Hier kun je gerust wat bestellen
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN