newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Bert 29-05-2021 13:51:31
Beoordeling:
Bij deze heren een vervanging voor mijn standaard radio in de Opel Karl gekocht en laten inbouwen. Betret een multimedia machine en een 10 inch scherm. Systeem is op Android gebaseerd en bevat tevens een ingebouwd navigtiesysteem. Afspelen van videos, eigen muziek via usb-poort, ingebouwde wifi, alles zit erop en eraan. Het werkt fantastich enikben een blij mens. Heel veel dank heren voor de prettige ontvangst en het snelle inbouwen. Bovendien ee concurerende prijs. Klasse!!
Geplaatst door: thomas hawkyard 6-05-2021 15:52:25
Beoordeling:
ik was op zoek naar een android 10 car radio navigatie die in mijn chrysler 300c zou passen als directe vervanging zonder iets te veranderen aan de layout of bedrading en wat ben ik blij dat ik hier terecht kwam.
Het is niet zo eenvoudig maar ze hebben een perfecte Android 10 die met een canbus adapter feiloos de stuurfuncties overneemt .
Het geluid is perfect door de ingebouwde DSP en hij schakeld snel door alle modes heen en heeft apple carplay (draadloos) en ook nog een visueel mooie navigatie .......wat een feest.
Bedankt voor de goede service !
Geplaatst door: Herinckx Jozef 17-04-2021 05:31:54
Beoordeling:
Hallo Beste Erkan,
Nogmaals vriendelijk dank voor de snelle en vooral degelijke hulp bij de werking van mijn audio systeem in de Mercedes (via Classic Master).
Super, ben echt blij
Een aanrader
Spuper bedankt
Geplaatst door: Luke 2-04-2021 21:25:27
Beoordeling:
Nieuw multimedia systeem voor de auto gekocht, werkt prima, en goede service :)
Geplaatst door: Martin Troost 19-03-2021 10:44:21
Beoordeling:
in 1 woord super, aardige mensen, snelle en nauwkeurige installatie van een geheel nieuw android systeem in mijn w203 benz.
Super blij mee.
echt aanrader. super bedankt team.
Geplaatst door: Marcel 12-03-2021 14:07:33
Beoordeling:
Snelle levering. Ik kwam (ook) niet helemaal uit de installatie van mijn navigatie android carkit, maar telefonisch goede uitleg gekregen. Prima service!
Geplaatst door: Stijn 20-02-2021 16:49:27
Beoordeling:
Vandaag radio gestoken toyota tundra
Top service snelle levering echt een aanrader alles werkte perfect nog een hele goede uitleg gekregen via whatsapp voor aan te sluiten
Heel tevreden
Zien mij zeker nog terug
Geplaatst door: M druessen 29-12-2020 15:28:10
Beoordeling:
Snelle levering en ook nog hulp via whatsapp om aan te sluiten. Top service !!
Geplaatst door: Schreuders 29-12-2020 08:20:31
Beoordeling:
Ben zeer tevreden, ze zijn erg vakkundig en een goede service.
Kan het iedereen aanraden
Geplaatst door: Wil in ‘t Veld 28-12-2020 10:55:52
Beoordeling:
Ik wil mijn complimenten uiten vanwege de geweldige service die wij hebben gekregen toen onze radio stuk ging. Hij was snel gemaakt en mochten hem zelfs op eerste kerstdag ophalen. Dank u wel hiervoor.
Geplaatst door: Cem Bayrak 6-11-2020 13:47:25
Beoordeling:
Uitstekend service. telefonisch contact gehad, alles netjes uitgelegd. Product werkt Perfect + voor een redelijk goed prijsje me nieuwe touchscreen radio met achteruit rij camera. Voor de volgende keer haal ik het weer
Geplaatst door: Paul Bergsma 9-09-2020 20:22:57
Beoordeling:
Super geregeld. Comand systeem in mijn MB CLS350 gereedgemaakt voor carplay.
Werkt top. Kundige mensen Betrouwbaar product.
Geplaatst door: Junaid 25-08-2020 19:23:46
Beoordeling:
CarAudioExpert is de beste navigatiespecialist van heel Nederland!
Heb hier een 2 din radio navigatie met achteruitrijcamera gekocht voor mijn toyota yaris en in laten bouwen. Ben er heel tevreden mee! Voor navigatie inbouw moet je bij CarAudioExpert zijn.
Geplaatst door: Meijer Patrick 31-07-2020 16:54:20
Beoordeling:
Patrick uit Belgie ,gde middag,elke als ik vrijblijvend naar jullie bel ivm inf wordt ik altijd keurig netjes te woord gestaan en krijg altijd de info die ik wens,ik wilde jullie een grote pluim geven van een zeeer tevreden klant in jullie hele doen en laten.Grtjes uit Belgie Stabroek bij Antwerpen
Geplaatst door: mike 28-07-2020 17:56:18
Beoordeling:
Vandaag me kia ceed gebracht voor een nieuwe inbouw muziek navi & camera! Aardig ontvangen door 2 geweldige heren die ook van een praatje houden! In een uurtje keurig het werk gedaan en de kwaliteit ( cijfer 10) en voor de heren ( 11) Dit is een super adresje voor alles wat je maar nodig hebt!
Geplaatst door: Silvester 5-06-2020 16:52:29
Beoordeling:
Wij hebben 28-05-2020 een radio navigatie android in laten bouwen met achteruitrijcamera.
We zijn vriendelijk geholpen, en de service was super.
Dit bedrijf is zeker een aanrader als je goed kwalietijt spul in je auto wil laten bouwen.
Geplaatst door: Rene 26-05-2020 21:41:26
Beoordeling:
Heel goed geholpen alles netjes ingebouwd navigatie en achteruit camera,kunnen de officiële autodealers nog veel van leren hebben ook de puinhoop van de mazda dealer in Oosterhout hersteld
Bedankt voor de goede service
Mvg
René
Geplaatst door: Hans Visser 17-05-2020 21:44:05
Beoordeling:
Twee weken geleden een Android-radio-navigatie gekocht en inmiddels ingebouwd. Was ondanks de corona-crisis snel geleverd. Vooraf wat contact gehad via de mail en kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.
Het systeem werkt perfect en is top, net als CarAudioExpert..! Ik kan het iedereen aanraden om hier apparatuur voor de auto aan te schaffen.
Geplaatst door: Jos Bfrouwer 2-05-2020 18:21:52
Beoordeling:
Mooi systeem gekocht bij www.inbouwnavigatie.com. Maar door de slechte service en de behoorlijk asociale behandeling van www.inbouwnavigatie.com zijn we uiteindelijk bij CarAudioExpet terecht gekomen. Zij hebben ons op en top geholpen en gezorgd dat ons systeem uiteindelijk aan het draaien was! Top service en deze mensen weten waar ze het over hebben! Dus Koop nooit je spullen bij www.inbouwnavigatie.com, hele slechte ervaring mee!
Geplaatst door: D.ten Feld 23-01-2020 17:23:17
Beoordeling:
Sinds een paar maanden heb ik nu een radio/ navigatie/enz. Zelf ingebouwd in mijn Toyota Prius en het systeem voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Stuurbediening doet het ook prima, kortom geweldig systeem en ook goede support bij het inbouwen.
Geplaatst door: Johannes 17-11-2019 22:54:45
Beoordeling:
Onlangs een navigatiesysteem voor mijn alfa romeo mito uit 2011 gekocht. Originele radio had geen navi, Bluetooth, aux, usb. Vandaar dat ik hem vervangen heb. Super mooi systeem, ben er erg blij mee! Moest wel de originele antenne vervangen om ontvangst op de radio te krijgen, maar dat was niet anders. Ook mijn vragen via WhatsApp vriendelijk beantwoord!
Geplaatst door: Patrick nieuwlaar 10-11-2019 23:06:56
Beoordeling:
Afgelopen week geweest en ben zeer correct geholpen. Ik heb een 10.4" scherm in laten bouwen in een opel insignia. Alles naar volle tevredenheid. Ik was geschrokken door de oude refenties. Maar dat was nergens voor nodig blijkt achteraf. Zeer goed contact gehad vooraf en zo ook geholpen.
Geplaatst door: Peter 10-11-2019 17:43:03
Beoordeling:
ik heb een navigatiesysteem gekocht had alles geinstalleerd het werkte maar niet zoals ik wilde, na telefoonisch contact naar spijkenisse gereden en alles is netjes 100 afgewerkt, bedankt ik weet nu waar ik moet zijn
Geplaatst door: P van Herwijnen 17-10-2019 15:22:23
Beoordeling:
Nogmaals hartelijk dank voor de prettige afhandeling van mijn probleem.”ik zal uw bedrijf promoten!!!!!!!
Geplaatst door: P. van Herwijnen 17-10-2019 14:54:48
Beoordeling:
Nogmaals hartelijk dank voor de prettige wijze waarop U mijn probleem hebt opgelost. Zondermeer werd het door U geleverde exemplaar voor een passend exemplaar omgeruild. Daarnaast werd mij aangeboden het apparaat ter plekke in te bouwen. Waarvoor harteli9jk dank.Ik zal Uw bedrijf promoten!!!!!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

Winkelwagen
verkoop en adviescaraudioexpert voordelenroadrover logoroadnav logosygic logo
In de aanbieding
Dodge RAM Caliber radio navigatie carkit 5inch android 10 wifi dab+
Dodge RAM Caliber radio navigatie carkit 5inch android 10 wifi dab+
€ 549.00 nu € 449.00
Klantbeoordelingen
29-05-2021
Bij deze heren een vervanging voor mijn standaard radio in de Opel Karl gekocht en laten inbouwen.
lees meer >>

06-05-2021
ik was op zoek naar een android 10 car radio navigatie die in mijn chrysler 300c zou passen als dire
lees meer >>

Waardering: 9.9/10
Beoordelingen: 184
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN