newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Johannes 17-11-2019 22:54:45
Beoordeling:
Onlangs een navigatiesysteem voor mijn alfa romeo mito uit 2011 gekocht. Originele radio had geen navi, Bluetooth, aux, usb. Vandaar dat ik hem vervangen heb. Super mooi systeem, ben er erg blij mee! Moest wel de originele antenne vervangen om ontvangst op de radio te krijgen, maar dat was niet anders. Ook mijn vragen via WhatsApp vriendelijk beantwoord!
Geplaatst door: Patrick nieuwlaar 10-11-2019 23:06:56
Beoordeling:
Afgelopen week geweest en ben zeer correct geholpen. Ik heb een 10.4" scherm in laten bouwen in een opel insignia. Alles naar volle tevredenheid. Ik was geschrokken door de oude refenties. Maar dat was nergens voor nodig blijkt achteraf. Zeer goed contact gehad vooraf en zo ook geholpen.
Geplaatst door: Peter 10-11-2019 17:43:03
Beoordeling:
ik heb een navigatiesysteem gekocht had alles geinstalleerd het werkte maar niet zoals ik wilde, na telefoonisch contact naar spijkenisse gereden en alles is netjes 100 afgewerkt, bedankt ik weet nu waar ik moet zijn
Geplaatst door: P van Herwijnen 17-10-2019 15:22:23
Beoordeling:
Nogmaals hartelijk dank voor de prettige afhandeling van mijn probleem.”ik zal uw bedrijf promoten!!!!!!!
Geplaatst door: P. van Herwijnen 17-10-2019 14:54:48
Beoordeling:
Nogmaals hartelijk dank voor de prettige wijze waarop U mijn probleem hebt opgelost. Zondermeer werd het door U geleverde exemplaar voor een passend exemplaar omgeruild. Daarnaast werd mij aangeboden het apparaat ter plekke in te bouwen. Waarvoor harteli9jk dank.Ik zal Uw bedrijf promoten!!!!!
Geplaatst door: Martin Nieuwland 19-07-2019 18:14:38
Beoordeling:
Android radio voor mijn Chevrolet cruze gekocht 2 juli. Zelf ingebouwd, maar deed het helemaal niet. Volgende dag langs gegaan. Zijn ze bijna 3 uur kostenloos bezig geweest om hem aan de praat te krijgen, en gelukt dat noem ik nu 100 service petje af. Bedankt. Groetjes Martin Nieuwland
Geplaatst door: Patrick 3-07-2019 14:04:03
Beoordeling:
Multimediasysteem voor Mercedes CLK
Zondag besteld en dinsdag al geleverd. Direct geplaatst en werkt perfect.
En nog eens gratis achteruitrijcamera erbij gekregen.
Geplaatst door: Ronny 17-05-2019 20:49:27
Beoordeling:
Ik ben voor twee klusjes bij dit bedrijf geweest. Echt super goed geholpen. Veel kennis van de mercedes w205!! Vriendelijk en behulpzame mensen. Ze nemen de tijd om je auto goed na te lopen.

Ik heb een audio systeem bij hun laten inbouwen en een nieuwe android systeem met achteruitcamera voor de w205. Klasse!!!
Geplaatst door: P.Zuijderduijn 20-04-2019 21:17:31
Beoordeling:
Navigatie met achteruitrij camera later installeren.
Alles naar wens gegaan, vakkundig gemonteerd. Ben zeer tevreden.
Geplaatst door: Claudio 18-03-2019 23:20:53
Beoordeling:
Nieuwe radio met navigatie voor mijn auto gekocht. Het apparaat werd zeer snel geleverd ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de mogelijkheden.....top!!!!! Perfecte service, echff aan te bevelen
Geplaatst door: Ron Vergunst 27-02-2019 21:46:45
Beoordeling:
vandaag een nieuwe navigatie gekocht en laten inbouwen. Dit geheel naar tevredenheid. Mensen zijn erg vriendelijk .
Geplaatst door: John van ooijen 4-02-2019 21:19:56
Beoordeling:
Mooie android apparaat werkt goed en snelle levering ook met vragen snelle antwoorden via de app heel erg tevreden ook staat die mooi in de auto
Geplaatst door: Rutger 14-01-2019 11:36:14
Beoordeling:
In mei 2018 navigatie/radio voor Toyota besteld, apparatuur werkt prima en ben heel tevreden over hoe alles afgehandeld is.
Geplaatst door: Mike 5-10-2018 09:23:56
Beoordeling:
In Juni een Radio/navigatie met alles er op en aan gekocht voor een Toyota RAV4 voor een goede prijs inclusief inbouw door een ander bedrijf waar hij mee samen werk, allebei heel klantvriendelijk met een goede service.
Tot vorige week werkte alles prima en ineens was display radio weg en deed radio het niet meer, al het overige werkte nog wel.

Via ap contact gezocht met leverancier/verkoper en na tips van zijn kant dingen geprobeerd en helaas niks lukte, daarna een afspraak gemaakt om langs te komen. Ik ben keurig behandeld en alle problemen zijn opgelost en de radio en alle instellingen zijn er weer netjes opgezet, dus alles werk weer zo als het hoort.
Dank voor de snelle service.
Geplaatst door: harrie 28-09-2018 15:08:50
Beoordeling:
na een melding gemaakt te hebben dat de navi een beetje lang werkte 15 min konden wij gelijk komen en is goed verholpen prima service
Geplaatst door: Frans 31-08-2018 23:02:03
Beoordeling:
Prachtige radio! Zitten meer mogelijkheden op dan bij eigen merk van Toyota! Had ik eerder moeten doen. Gratis achteruitrijcamera maakt het af. Geeft goed beeld. Fm ontvangst is goed. NAVI is super! Mijn rav4 is door dit systeem opgewaardeerd.
Geplaatst door: John 28-08-2018 11:12:57
Beoordeling:
Deze week een 10.25 inch scherm plus achtercamera laten installeren in mijn BMW. Prima geregeld. Goed uitgelegd en perfect ingebouwd. Gezellig sfeertje. Ik had een dag later nog enkele vragen en die werden goed en snel beantwoord. Kan niet anders zeggen dat het een prima zaak is met vakbekwame mensen. Apparaat werkt prima. Even wennen aan een breedbeeld tv in je auto....maar dat went snel. ;-)
Geplaatst door: JvdS 9-08-2018 19:48:49
Beoordeling:
Hulde aan CarAudioExpert! Niet alleen expert in autonavigatie, maar ook in klantencontact, betrouwbaarheid en service! Door onbekende oorzaak ontving ik een beschadigde (of eerder gebruikte ?) audio/navigatie. Caraudioexpert beloofde direct de fout te herstellen. Dit bleek bij nader inzien langer te duren dan voorzien. Echter het klantencontact is geweldig! Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de staat van levering. Uiteindelijk is gisteren (8/8/2017)het nieuwe pakket in goede orde ontvangen. Kortom een super service, betrouwbare verkoper en attente eigenaar/medewerker. Dit maak je niet vaak mee. Een aanbeveling is hier absoluut op z'n plaats. Dit in tegenstelling tot andere audio-navi-webshops elders in het land, waarbij je bij ieder telefonisch contact € 1,00 moet aftikken. CarAudioExpert...Een 5-sterren shop! Dat is dik verdiend!
Geplaatst door: Michel Herweijer 10-06-2018 13:43:34
Beoordeling:
Heb radio met alle opties besteld, wat problemen met de DAB antenne maar netjes een nieuwe gehad en die werkt. Verder nog wat andere kleinigheden, maar super contact en meer dan super service ook na werktijd!! Een aanrader
Geplaatst door: Arnoud 1-06-2018 05:53:54
Beoordeling:
Op tijd geleverd, product was ok en men denkt goed mee bij vragen en installatieproblemen. Men doet echt z'n best om jou als klant te ondersteunen en dat is niet overal meer tegenwoordig.
Geplaatst door: Marcel 26-05-2018 21:44:40
Beoordeling:
10 april j.l. android radio gekocht en in laten bouwen. Helaas is het beeldscherm 26 mei defect geraakt.
Binnen 1 uur is de radio vervangen. Door een nieuwe en ingebouwd.
Super snelle en goede service.
Aan te bevelen
Geplaatst door: Mark 22-05-2018 10:11:28
Beoordeling:
Op een zeer vakkundige wijze is er een navigatie/carkit ingebouwd. Geheel conform afspraak. De werkwijze is uitstekend en er is niets van te zien. Lijkt wel fabriek ingebouwd. Zeker aan te bevelen.
Geplaatst door: Brian Ebbers 14-04-2018 16:21:15
Beoordeling:
Vandaag heel goed geholpen met mijn nieuwe radio voor mijn bmw e46! Perfecte service en vriendelijk geholpen. Zeker aan te bevelen!
Geplaatst door: Gary van der Heul 21-03-2018 17:23:54
Beoordeling:
Ook ik heb een super ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en als je wat vraagt via mail of whatsapp gelijk netjes antwoordt. Van mij krijgen ze ook een dikke 10. Super service
Geplaatst door: Renata van Druten 1-02-2018 18:18:37
Beoordeling:
Hoi,
Kan alleen maar zeggen wat een topservice...!!! Echt netjes geleverd, geholpen om het te instaleren. Zelf contact opgenomen met de garage om het uit te leggen. En ja radio navigatie alles werkt. Echt klant is koning dat zeker ervaren. Ik zeg een dikke 10.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN