newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Patrick 3-07-2019 14:04:03
Beoordeling:
Multimediasysteem voor Mercedes CLK
Zondag besteld en dinsdag al geleverd. Direct geplaatst en werkt perfect.
En nog eens gratis achteruitrijcamera erbij gekregen.
Geplaatst door: Ronny 17-05-2019 20:49:27
Beoordeling:
Ik ben voor twee klusjes bij dit bedrijf geweest. Echt super goed geholpen. Veel kennis van de mercedes w205!! Vriendelijk en behulpzame mensen. Ze nemen de tijd om je auto goed na te lopen.

Ik heb een audio systeem bij hun laten inbouwen en een nieuwe android systeem met achteruitcamera voor de w205. Klasse!!!
Geplaatst door: P.Zuijderduijn 20-04-2019 21:17:31
Beoordeling:
Navigatie met achteruitrij camera later installeren.
Alles naar wens gegaan, vakkundig gemonteerd. Ben zeer tevreden.
Geplaatst door: Claudio 18-03-2019 23:20:53
Beoordeling:
Nieuwe radio met navigatie voor mijn auto gekocht. Het apparaat werd zeer snel geleverd ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de mogelijkheden.....top!!!!! Perfecte service, echff aan te bevelen
Geplaatst door: Ron Vergunst 27-02-2019 21:46:45
Beoordeling:
vandaag een nieuwe navigatie gekocht en laten inbouwen. Dit geheel naar tevredenheid. Mensen zijn erg vriendelijk .
Geplaatst door: John van ooijen 4-02-2019 21:19:56
Beoordeling:
Mooie android apparaat werkt goed en snelle levering ook met vragen snelle antwoorden via de app heel erg tevreden ook staat die mooi in de auto
Geplaatst door: Rutger 14-01-2019 11:36:14
Beoordeling:
In mei 2018 navigatie/radio voor Toyota besteld, apparatuur werkt prima en ben heel tevreden over hoe alles afgehandeld is.
Geplaatst door: Mike 5-10-2018 09:23:56
Beoordeling:
In Juni een Radio/navigatie met alles er op en aan gekocht voor een Toyota RAV4 voor een goede prijs inclusief inbouw door een ander bedrijf waar hij mee samen werk, allebei heel klantvriendelijk met een goede service.
Tot vorige week werkte alles prima en ineens was display radio weg en deed radio het niet meer, al het overige werkte nog wel.

Via ap contact gezocht met leverancier/verkoper en na tips van zijn kant dingen geprobeerd en helaas niks lukte, daarna een afspraak gemaakt om langs te komen. Ik ben keurig behandeld en alle problemen zijn opgelost en de radio en alle instellingen zijn er weer netjes opgezet, dus alles werk weer zo als het hoort.
Dank voor de snelle service.
Geplaatst door: harrie 28-09-2018 15:08:50
Beoordeling:
na een melding gemaakt te hebben dat de navi een beetje lang werkte 15 min konden wij gelijk komen en is goed verholpen prima service
Geplaatst door: Frans 31-08-2018 23:02:03
Beoordeling:
Prachtige radio! Zitten meer mogelijkheden op dan bij eigen merk van Toyota! Had ik eerder moeten doen. Gratis achteruitrijcamera maakt het af. Geeft goed beeld. Fm ontvangst is goed. NAVI is super! Mijn rav4 is door dit systeem opgewaardeerd.
Geplaatst door: John 28-08-2018 11:12:57
Beoordeling:
Deze week een 10.25 inch scherm plus achtercamera laten installeren in mijn BMW. Prima geregeld. Goed uitgelegd en perfect ingebouwd. Gezellig sfeertje. Ik had een dag later nog enkele vragen en die werden goed en snel beantwoord. Kan niet anders zeggen dat het een prima zaak is met vakbekwame mensen. Apparaat werkt prima. Even wennen aan een breedbeeld tv in je auto....maar dat went snel. ;-)
Geplaatst door: JvdS 9-08-2018 19:48:49
Beoordeling:
Hulde aan CarAudioExpert! Niet alleen expert in autonavigatie, maar ook in klantencontact, betrouwbaarheid en service! Door onbekende oorzaak ontving ik een beschadigde (of eerder gebruikte ?) audio/navigatie. Caraudioexpert beloofde direct de fout te herstellen. Dit bleek bij nader inzien langer te duren dan voorzien. Echter het klantencontact is geweldig! Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de staat van levering. Uiteindelijk is gisteren (8/8/2017)het nieuwe pakket in goede orde ontvangen. Kortom een super service, betrouwbare verkoper en attente eigenaar/medewerker. Dit maak je niet vaak mee. Een aanbeveling is hier absoluut op z'n plaats. Dit in tegenstelling tot andere audio-navi-webshops elders in het land, waarbij je bij ieder telefonisch contact € 1,00 moet aftikken. CarAudioExpert...Een 5-sterren shop! Dat is dik verdiend!
Geplaatst door: Michel Herweijer 10-06-2018 13:43:34
Beoordeling:
Heb radio met alle opties besteld, wat problemen met de DAB antenne maar netjes een nieuwe gehad en die werkt. Verder nog wat andere kleinigheden, maar super contact en meer dan super service ook na werktijd!! Een aanrader
Geplaatst door: Arnoud 1-06-2018 05:53:54
Beoordeling:
Op tijd geleverd, product was ok en men denkt goed mee bij vragen en installatieproblemen. Men doet echt z'n best om jou als klant te ondersteunen en dat is niet overal meer tegenwoordig.
Geplaatst door: Marcel 26-05-2018 21:44:40
Beoordeling:
10 april j.l. android radio gekocht en in laten bouwen. Helaas is het beeldscherm 26 mei defect geraakt.
Binnen 1 uur is de radio vervangen. Door een nieuwe en ingebouwd.
Super snelle en goede service.
Aan te bevelen
Geplaatst door: Mark 22-05-2018 10:11:28
Beoordeling:
Op een zeer vakkundige wijze is er een navigatie/carkit ingebouwd. Geheel conform afspraak. De werkwijze is uitstekend en er is niets van te zien. Lijkt wel fabriek ingebouwd. Zeker aan te bevelen.
Geplaatst door: Brian Ebbers 14-04-2018 16:21:15
Beoordeling:
Vandaag heel goed geholpen met mijn nieuwe radio voor mijn bmw e46! Perfecte service en vriendelijk geholpen. Zeker aan te bevelen!
Geplaatst door: Gary van der Heul 21-03-2018 17:23:54
Beoordeling:
Ook ik heb een super ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en als je wat vraagt via mail of whatsapp gelijk netjes antwoordt. Van mij krijgen ze ook een dikke 10. Super service
Geplaatst door: Renata van Druten 1-02-2018 18:18:37
Beoordeling:
Hoi,
Kan alleen maar zeggen wat een topservice...!!! Echt netjes geleverd, geholpen om het te instaleren. Zelf contact opgenomen met de garage om het uit te leggen. En ja radio navigatie alles werkt. Echt klant is koning dat zeker ervaren. Ik zeg een dikke 10.
Geplaatst door: Chermin John 8-12-2017 20:15:05
Beoordeling:
Na anderhalf jaar ging het scherm defect van mijn Ford autoradio.
Deze opgestuurd, na wel een beetje lang wachten kreeg ik bericht dat het toch te lang ging duren op reparatie, dus ze stuurden mij een een geheel nieuwe radio op.
Dit vind ik een heel erg goede service.
Geplaatst door: G Rijsdijk 29-11-2017 12:28:13
Beoordeling:
bestelling weekje te laat.in laten bouwen bij ak navi center keurig netjes, lekker bakje koffie gehad, na een week of vier zelf aan mijn navigatie zitten prutsen,alles moest opnieuw worden geinstaleerd worden. gebeld met car audioexpert. geen probleem kon de andere dag langs komen alles werkt goed. dus ben super tevreden. volgende navigatie weer naar caraudioexpert... SUPER SERVICE.
Geplaatst door: Massimo 22-10-2017 12:02:43
Beoordeling:
Bestelling duurde iets langer dan verwacht,i.v.m niet gangbaar type voor mazda cx7,
Bij inbouw div malen feedback gevraagd via whatsapp,kreeg meteen antwoord en de juiste oplossingen werden geboden.
Ik ben zeer tevreden en super goed geholpen.
Het fijne hier is,dat je geholpen wordt als je een probleem ondervind met inbouw
dat is pas service,dat kunnen veel webshops niet bieden.
Geplaatst door: Pierre 6-09-2017 20:24:54
Beoordeling:
Enige tijd geleden voir bmw x3 , navigatie bluetooth besteld.
Super service! Handleiding was niet volledig . Diverse keren gebeld en door deze telefonische ondersteuning perfect kunnen inbouwen . Op elke vraag werd tijdig gereageerd. Complimenten!
Geplaatst door: Charl Heijnen 10-08-2017 15:02:18
Beoordeling:
De service is echt geweldig.
er is een fout gemaakt met de dashcam maar meteen werd al gemeld dat ik hem terug kon sturen en dat hij geruild kon worden
ook de support via whatsapp is heel fijn. er word vrij vlug gereageerd en je word goed geholpen
Geplaatst door: Ruud 8-04-2017 20:11:32
Beoordeling:
Navigatie gekocht en in laten bouwen en ben zeer tevreden . Het inbouwstation werkte snel en weten wat ze doen . Gratis koffie en zelfs broodjes kan de negatieve reacties niet delen . Kortom ben zeer tevreden.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN