newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Mike 5-10-2018 09:23:56
Beoordeling:
In Juni een Radio/navigatie met alles er op en aan gekocht voor een Toyota RAV4 voor een goede prijs inclusief inbouw door een ander bedrijf waar hij mee samen werk, allebei heel klantvriendelijk met een goede service.
Tot vorige week werkte alles prima en ineens was display radio weg en deed radio het niet meer, al het overige werkte nog wel.

Via ap contact gezocht met leverancier/verkoper en na tips van zijn kant dingen geprobeerd en helaas niks lukte, daarna een afspraak gemaakt om langs te komen. Ik ben keurig behandeld en alle problemen zijn opgelost en de radio en alle instellingen zijn er weer netjes opgezet, dus alles werk weer zo als het hoort.
Dank voor de snelle service.
Geplaatst door: harrie 28-09-2018 15:08:50
Beoordeling:
na een melding gemaakt te hebben dat de navi een beetje lang werkte 15 min konden wij gelijk komen en is goed verholpen prima service
Geplaatst door: Frans 31-08-2018 23:02:03
Beoordeling:
Prachtige radio! Zitten meer mogelijkheden op dan bij eigen merk van Toyota! Had ik eerder moeten doen. Gratis achteruitrijcamera maakt het af. Geeft goed beeld. Fm ontvangst is goed. NAVI is super! Mijn rav4 is door dit systeem opgewaardeerd.
Geplaatst door: John 28-08-2018 11:12:57
Beoordeling:
Deze week een 10.25 inch scherm plus achtercamera laten installeren in mijn BMW. Prima geregeld. Goed uitgelegd en perfect ingebouwd. Gezellig sfeertje. Ik had een dag later nog enkele vragen en die werden goed en snel beantwoord. Kan niet anders zeggen dat het een prima zaak is met vakbekwame mensen. Apparaat werkt prima. Even wennen aan een breedbeeld tv in je auto....maar dat went snel. ;-)
Geplaatst door: JvdS 9-08-2018 19:48:49
Beoordeling:
Hulde aan CarAudioExpert! Niet alleen expert in autonavigatie, maar ook in klantencontact, betrouwbaarheid en service! Door onbekende oorzaak ontving ik een beschadigde (of eerder gebruikte ?) audio/navigatie. Caraudioexpert beloofde direct de fout te herstellen. Dit bleek bij nader inzien langer te duren dan voorzien. Echter het klantencontact is geweldig! Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de staat van levering. Uiteindelijk is gisteren (8/8/2017)het nieuwe pakket in goede orde ontvangen. Kortom een super service, betrouwbare verkoper en attente eigenaar/medewerker. Dit maak je niet vaak mee. Een aanbeveling is hier absoluut op z'n plaats. Dit in tegenstelling tot andere audio-navi-webshops elders in het land, waarbij je bij ieder telefonisch contact € 1,00 moet aftikken. CarAudioExpert...Een 5-sterren shop! Dat is dik verdiend!
Geplaatst door: Michel Herweijer 10-06-2018 13:43:34
Beoordeling:
Heb radio met alle opties besteld, wat problemen met de DAB antenne maar netjes een nieuwe gehad en die werkt. Verder nog wat andere kleinigheden, maar super contact en meer dan super service ook na werktijd!! Een aanrader
Geplaatst door: Arnoud 1-06-2018 05:53:54
Beoordeling:
Op tijd geleverd, product was ok en men denkt goed mee bij vragen en installatieproblemen. Men doet echt z'n best om jou als klant te ondersteunen en dat is niet overal meer tegenwoordig.
Geplaatst door: Marcel 26-05-2018 21:44:40
Beoordeling:
10 april j.l. android radio gekocht en in laten bouwen. Helaas is het beeldscherm 26 mei defect geraakt.
Binnen 1 uur is de radio vervangen. Door een nieuwe en ingebouwd.
Super snelle en goede service.
Aan te bevelen
Geplaatst door: Mark 22-05-2018 10:11:28
Beoordeling:
Op een zeer vakkundige wijze is er een navigatie/carkit ingebouwd. Geheel conform afspraak. De werkwijze is uitstekend en er is niets van te zien. Lijkt wel fabriek ingebouwd. Zeker aan te bevelen.
Geplaatst door: Brian Ebbers 14-04-2018 16:21:15
Beoordeling:
Vandaag heel goed geholpen met mijn nieuwe radio voor mijn bmw e46! Perfecte service en vriendelijk geholpen. Zeker aan te bevelen!
Geplaatst door: Gary van der Heul 21-03-2018 17:23:54
Beoordeling:
Ook ik heb een super ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en als je wat vraagt via mail of whatsapp gelijk netjes antwoordt. Van mij krijgen ze ook een dikke 10. Super service
Geplaatst door: Renata van Druten 1-02-2018 18:18:37
Beoordeling:
Hoi,
Kan alleen maar zeggen wat een topservice...!!! Echt netjes geleverd, geholpen om het te instaleren. Zelf contact opgenomen met de garage om het uit te leggen. En ja radio navigatie alles werkt. Echt klant is koning dat zeker ervaren. Ik zeg een dikke 10.
Geplaatst door: Chermin John 8-12-2017 20:15:05
Beoordeling:
Na anderhalf jaar ging het scherm defect van mijn Ford autoradio.
Deze opgestuurd, na wel een beetje lang wachten kreeg ik bericht dat het toch te lang ging duren op reparatie, dus ze stuurden mij een een geheel nieuwe radio op.
Dit vind ik een heel erg goede service.
Geplaatst door: G Rijsdijk 29-11-2017 12:28:13
Beoordeling:
bestelling weekje te laat.in laten bouwen bij ak navi center keurig netjes, lekker bakje koffie gehad, na een week of vier zelf aan mijn navigatie zitten prutsen,alles moest opnieuw worden geinstaleerd worden. gebeld met car audioexpert. geen probleem kon de andere dag langs komen alles werkt goed. dus ben super tevreden. volgende navigatie weer naar caraudioexpert... SUPER SERVICE.
Geplaatst door: Massimo 22-10-2017 12:02:43
Beoordeling:
Bestelling duurde iets langer dan verwacht,i.v.m niet gangbaar type voor mazda cx7,
Bij inbouw div malen feedback gevraagd via whatsapp,kreeg meteen antwoord en de juiste oplossingen werden geboden.
Ik ben zeer tevreden en super goed geholpen.
Het fijne hier is,dat je geholpen wordt als je een probleem ondervind met inbouw
dat is pas service,dat kunnen veel webshops niet bieden.
Geplaatst door: Pierre 6-09-2017 20:24:54
Beoordeling:
Enige tijd geleden voir bmw x3 , navigatie bluetooth besteld.
Super service! Handleiding was niet volledig . Diverse keren gebeld en door deze telefonische ondersteuning perfect kunnen inbouwen . Op elke vraag werd tijdig gereageerd. Complimenten!
Geplaatst door: Charl Heijnen 10-08-2017 15:02:18
Beoordeling:
De service is echt geweldig.
er is een fout gemaakt met de dashcam maar meteen werd al gemeld dat ik hem terug kon sturen en dat hij geruild kon worden
ook de support via whatsapp is heel fijn. er word vrij vlug gereageerd en je word goed geholpen
Geplaatst door: Ruud 8-04-2017 20:11:32
Beoordeling:
Navigatie gekocht en in laten bouwen en ben zeer tevreden . Het inbouwstation werkte snel en weten wat ze doen . Gratis koffie en zelfs broodjes kan de negatieve reacties niet delen . Kortom ben zeer tevreden.
Geplaatst door: Michell 22-03-2017 11:38:01
Beoordeling:
Zeer tevreden over de service van deze bedrijf en zou zeker weer een andere navigatie systeem kopen. Navigatie besteld perfect en op tijd thuis ontvangen.
Ben hier heel blij mee.
Geplaatst door: Elvis Sabina 17-03-2017 14:58:54
Beoordeling:
Ik heb een Ford Focus navigatie touchscreen besteld, met android 5.1.1 systeem. Na twee dagen wachten heb ik met de verkoper gebeld. De verkoper had me verteld dat de touchscreen die ik had besteld, niet meer op voorraad was. Maar door het bellen met de verkoper is mij precies verteld wanneer hij de nieuwe voorraad verwachtte en dat hij op de dag van ontvangst, de touchscreen op de post zou doen. Zo gezegd zo gedaan en nu heb ik een mooie touchscreen in mijn auto. Bij deze kan ik zeggen dat Caraudioexpert.nl een goed en betrouwbaar bedrijf is en zeker een aanrader voor de aankoop van uw nieuwe autoradio.

Bedankt Ercan!!
Geplaatst door: Eric Gemser 24-01-2017 19:50:37
Beoordeling:
Ik heb in mijn Hyundai ix35 radio navigatie bluetooth gps dvd usb t inch touchscreen 1080p laten inbouwen. Alles keurig gedaan en werkt perfect. Heel netjes behandelt en ontvangen met koffie. Was het wachten waard en zeker een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Ercan en medewerkers bedankt.
Geplaatst door: andre de lange 20-01-2017 20:26:28
Beoordeling:
ik heb daar mijn radio met navigatie gekocht en in laten inbouwen met achteruit rij camera en dascam voor mijn Toyota corolla en is zeer netjes en vakkundig ingebouwd door hun. Had een kleine storing maar die is heel netjes en vakkundig verholpen en tot nu toe draait alles perfect. Zeker een aanrader als u vakkundig en goed geholpen wilt worden ze leveren geen rotzooi maar echt top spul
Geplaatst door: G. den Hollander 30-11-2016 20:33:32
Beoordeling:
Ik kan de negatieve ervaringen op internet niet delen, ik heb tot nu toe een perfecte ervaring gehad met dit bedrijf, ik heb wel 20 mailtjes gestuurd met allerlei vragen en wilde toch op het laatste moment een ander type apparaat en dit was geen probleem.

Alle mailtjes netjes en snel beantwoord zelfs in het weekend. Ik ben blij dat ik hem het voordeel van mijn twijfel heb gegeven want alles is netjes zoals afgesproken ingebouwd en alles netjes uitgelegd.

Jammer dat een bedrijf door concurrenten in zo'n kwaad daglicht wordt gezet. Uiteraard zal er wel eens wat fout gaan maar dat gebeurt overal wel eens. Over de nazorg kan ik nog niets zeggen maar er staat duidelijk op de factuur vermeld dat er 2 jaar garantie op het aangekochte apparaat zit.

Kortom ik ben blij mee.
Geplaatst door: Martine 24-11-2016 10:29:57
Beoordeling:
Gisteren mijn autoradio opgehaald bij Ercan. Aardige man die weet waar hij over praat.
Geplaatst door: Hans van Impelen 23-11-2016 14:43:05
Beoordeling:
Storing aan mijn in 2015 geleverde systeem. Ercan heeft eerst geprobeerd het probleem zelf te verhelpen. Systeem moest helaas toch terug naar leverancier waar reparatie vrij lang duurde (3 mnd). Vandaag weer opgehaald en weer keurig door Ercan ingebouwd. Grote klasse, systeem werkt weer prima! Fantastische service! Complimenten, ga zo door Ercan!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN