newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Elvis Sabina 17-03-2017 14:58:54
Beoordeling:
Ik heb een Ford Focus navigatie touchscreen besteld, met android 5.1.1 systeem. Na twee dagen wachten heb ik met de verkoper gebeld. De verkoper had me verteld dat de touchscreen die ik had besteld, niet meer op voorraad was. Maar door het bellen met de verkoper is mij precies verteld wanneer hij de nieuwe voorraad verwachtte en dat hij op de dag van ontvangst, de touchscreen op de post zou doen. Zo gezegd zo gedaan en nu heb ik een mooie touchscreen in mijn auto. Bij deze kan ik zeggen dat Caraudioexpert.nl een goed en betrouwbaar bedrijf is en zeker een aanrader voor de aankoop van uw nieuwe autoradio.

Bedankt Ercan!!
Geplaatst door: Eric Gemser 24-01-2017 19:50:37
Beoordeling:
Ik heb in mijn Hyundai ix35 radio navigatie bluetooth gps dvd usb t inch touchscreen 1080p laten inbouwen. Alles keurig gedaan en werkt perfect. Heel netjes behandelt en ontvangen met koffie. Was het wachten waard en zeker een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Ercan en medewerkers bedankt.
Geplaatst door: andre de lange 20-01-2017 20:26:28
Beoordeling:
ik heb daar mijn radio met navigatie gekocht en in laten inbouwen met achteruit rij camera en dascam voor mijn Toyota corolla en is zeer netjes en vakkundig ingebouwd door hun. Had een kleine storing maar die is heel netjes en vakkundig verholpen en tot nu toe draait alles perfect. Zeker een aanrader als u vakkundig en goed geholpen wilt worden ze leveren geen rotzooi maar echt top spul
Geplaatst door: G. den Hollander 30-11-2016 20:33:32
Beoordeling:
Ik kan de negatieve ervaringen op internet niet delen, ik heb tot nu toe een perfecte ervaring gehad met dit bedrijf, ik heb wel 20 mailtjes gestuurd met allerlei vragen en wilde toch op het laatste moment een ander type apparaat en dit was geen probleem.

Alle mailtjes netjes en snel beantwoord zelfs in het weekend. Ik ben blij dat ik hem het voordeel van mijn twijfel heb gegeven want alles is netjes zoals afgesproken ingebouwd en alles netjes uitgelegd.

Jammer dat een bedrijf door concurrenten in zo'n kwaad daglicht wordt gezet. Uiteraard zal er wel eens wat fout gaan maar dat gebeurt overal wel eens. Over de nazorg kan ik nog niets zeggen maar er staat duidelijk op de factuur vermeld dat er 2 jaar garantie op het aangekochte apparaat zit.

Kortom ik ben blij mee.
Geplaatst door: Martine 24-11-2016 10:29:57
Beoordeling:
Gisteren mijn autoradio opgehaald bij Ercan. Aardige man die weet waar hij over praat.
Geplaatst door: Hans van Impelen 23-11-2016 14:43:05
Beoordeling:
Storing aan mijn in 2015 geleverde systeem. Ercan heeft eerst geprobeerd het probleem zelf te verhelpen. Systeem moest helaas toch terug naar leverancier waar reparatie vrij lang duurde (3 mnd). Vandaag weer opgehaald en weer keurig door Ercan ingebouwd. Grote klasse, systeem werkt weer prima! Fantastische service! Complimenten, ga zo door Ercan!
Geplaatst door: Roland Smit 11-11-2016 18:00:17
Beoordeling:
Supersnelle levering van een radio/navigatie voor mijn Ford Focus uit 2010. Het originele systeem kon ik bij de dealer kopen voor 2500
Geplaatst door: Enrique Gil 24-10-2016 12:25:46
Beoordeling:
Voor mijn Mitsubishi asx heb ik het multimediasysteem met androidversie 5.1 gekocht en zelf ingebouwd. Ging supermakkelijk en Ercan heeft mij goed te woord gestaan. Hele mooie radio, veel beter geluid dan de originele radio. Navigatie top en scherm ook top. Zeer snel in het vinden van satellieten. Alleen de knopjes op mijn stuur krijg ik nog niet werkend, maar dat wordt vast opgelost!
Zeker een aanrader!
Geplaatst door: Richard Feijt 23-10-2016 15:48:13
Beoordeling:
Mijn eerste radio 3 jaar geleden gekocht, snelle levering en wanneer ik een vraag had was hij altijd te bereiken.
Toen mijn usb stuk ging was hij na 5 dagen gerepareerd.
Toen ik mijn nieuwe auto kocht heb ik weer een radio besteld, deze was er na 4 dagen en wederom super tevreden.
Hij is netjes en correct plus goed bereikbaar.
Ik lees ook wel negatieve reacties op internet van concurrenten maar misschien moeten zij zich wat meer bezig houden met klantvriendelijkheid.
Geplaatst door: speedy 16-10-2016 09:13:09
Beoordeling:
Helemaal top
Radio werkt prima
service is goed en snel
was al binnen na een dag en alles super ingepakt
niks verkeerds over Dhr Ercan vriendelijke man
Geplaatst door: Joop Vermeulen 12-10-2016 14:21:50
Beoordeling:
Helemaal top, zoals gewoonlijk, andere dag al binnen, update navigatie Chip
Geplaatst door: Vankan 11-10-2016 17:28:26
Beoordeling:
Super service en pakketje binnen een dag ontvangen.
Alles keurig en veilig ingepakt
Geplaatst door: jan leiden 27-09-2016 18:21:13
Beoordeling:
Een multimediasysteem besteld ASX en opgehaald alles stond volgens afspraak gereed , Deze man weet waar hij het over heeft div malen gebeld en steeds weer netjes en beleefd te word gestaan en snel niets is hem teveel , dit bedrijf onderscheid zich . Ga zo door Ercan
Geplaatst door: Henk Dirven 26-09-2016 09:55:29
Beoordeling:
Goed klant gericht
Snelle levering
Geplaatst door: Arjan 22-09-2016 17:11:57
Beoordeling:
Ik heb mijn radio navigatie nettjes binnen anderhalfe dag thuis gekregen. Het pakketje was kurig compleet. Hier kun je gerust wat bestellen
Geplaatst door: Jan Bruntink 9-09-2016 13:23:30
Beoordeling:
Een multimediasysteem besteld voor mijn BMW E39. Zeer snel in huis. Had nog wat vragen en opmerkingen, deze worden op een zeer attente manier beantwoord zodat ik met vertrouwen aan de inbouw kan beginnen. Een voorbeeld voor service en goed communicatie. Kan iedereen aanraden om met Ercan in zee te gaan.
Geplaatst door: G. Schoenmakers 8-09-2016 12:55:42
Beoordeling:
Voor mijn Dodge een redelijk specifieke radio moeten zoeken. Deze kwam ik bij Caraudioexpert tegen. Besteld, dag erna in huis. Zeer compleet en makkelijk aan te sluiten. Ik ben zeer tevreden over de snelle service.
Geplaatst door: Hossain Driouchi 1-09-2016 22:23:08
Beoordeling:
ik ben tevreden hoe Erkan mij heeft geholpen naar een software storing in mijn auto radio
goede service en eerlijk man
Geplaatst door: Filip Verlinden 26-08-2016 22:53:33
Beoordeling:
Redelijk snel geleverd.
En installeren was niet moelijk
Alles werk prima.
Goede gps en radio ontvangst
U krijgt waar voor u geld.
Geplaatst door: H. Stellingwerf 7-08-2016 12:43:09
Beoordeling:
Ik maak al ruim een jaar gebruik van navi in mijn Volvo S80. Werkt in het algemeen goed. Vervelend probleem is dat bij oproepen de naam niet wordt weergegeven in het nederlands. Chinees product met chinese teksten. Daarnaast moet systeem regelmatig opnieuw worden opgestart wegen een bug. Voor het overige goed product tegen goede prijs.
Geplaatst door: Bert 25-07-2016 21:41:22
Beoordeling:
Op advies van Caraudioexpert de Android 5.1 Navi besteld voor mijn Skoda Yeti. Wat een mooi systeem is dat, makkelijk in te bouwen en werkt fantastisch!
De vragen die ik had mbt inbouw werden prompt en tot tevredenheid beantwoord.
Heb ook een dashcam besteld die ik binnenkort ga aansluiten.
Geplaatst door: richard feijt 6-07-2016 22:13:00
Beoordeling:
Ik heb radio nummer drie gekocht .
Bij,de,vorige radio was de usb en sd stuk ,na 1 telefoontje opgestuurd .
Na 3 dagen zat er een nieuwe printplaat in en heeft hij er windows opgezet .
Auto later verkocht en gelijk een 8 inch lcd android besteld.
Echt een super vette radio met een berg leuke mogelijkheden.
Radio Tuner iets minder ,heb daarom een dab plus interface geplaatst op de usb ingang .
Echt geweldig geluid spatzuiver.
Als ik ooit nog een radio moet kopen is dit zeker bij caraudio expert.
Super service en reageerd altijd zelfs vanuit het buitenland .
Geplaatst door: Yamos 2-07-2016 18:32:46
Beoordeling:
Ik ben zeer te vreden over caraudioexpert, wegens vertragingen ben ik gaan vragen wanneer me pakket zou worden bezorgt .heeft die me een link gegeven zodat ik me pakket kon volgen waar die op dat moment was zodat ik op hoogte was. Mr is behulpzaam en beleefd naar mij toe (en had veel geduld met mij) . Ok was ik vergeten om de veiligheids schroeven eruit te halen heb gebeld over wand me cd ging er niet in heeft mr me ok uitgelegd wat ik was vergeten. Kort om ik ben tevreden over caraudioexpertcaraudioexpert
Geplaatst door: Jelle Terpstra 25-06-2016 20:43:01
Beoordeling:
Een collega had ook een auto navigatie inbouw , besteld en was zeer tevreden.
Mijn navigatie hield er mee op (Ford) en dus ook 1 besteld , ook zeer tevreden
Prima service na een aantal klanten zeer netjes opgelost.
Tip is dan ook laat het hier inbouwen.
Geplaatst door: Arjan 16-06-2016 09:34:59
Beoordeling:
Ondanks de waarschuwingen op internet. Toch besteld. Netjes en snel bezorgd, niks aan de hand.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN