newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Jan Bruntink 9-09-2016 13:23:30
Beoordeling:
Een multimediasysteem besteld voor mijn BMW E39. Zeer snel in huis. Had nog wat vragen en opmerkingen, deze worden op een zeer attente manier beantwoord zodat ik met vertrouwen aan de inbouw kan beginnen. Een voorbeeld voor service en goed communicatie. Kan iedereen aanraden om met Ercan in zee te gaan.
Geplaatst door: G. Schoenmakers 8-09-2016 12:55:42
Beoordeling:
Voor mijn Dodge een redelijk specifieke radio moeten zoeken. Deze kwam ik bij Caraudioexpert tegen. Besteld, dag erna in huis. Zeer compleet en makkelijk aan te sluiten. Ik ben zeer tevreden over de snelle service.
Geplaatst door: Hossain Driouchi 1-09-2016 22:23:08
Beoordeling:
ik ben tevreden hoe Erkan mij heeft geholpen naar een software storing in mijn auto radio
goede service en eerlijk man
Geplaatst door: Filip Verlinden 26-08-2016 22:53:33
Beoordeling:
Redelijk snel geleverd.
En installeren was niet moelijk
Alles werk prima.
Goede gps en radio ontvangst
U krijgt waar voor u geld.
Geplaatst door: H. Stellingwerf 7-08-2016 12:43:09
Beoordeling:
Ik maak al ruim een jaar gebruik van navi in mijn Volvo S80. Werkt in het algemeen goed. Vervelend probleem is dat bij oproepen de naam niet wordt weergegeven in het nederlands. Chinees product met chinese teksten. Daarnaast moet systeem regelmatig opnieuw worden opgestart wegen een bug. Voor het overige goed product tegen goede prijs.
Geplaatst door: Bert 25-07-2016 21:41:22
Beoordeling:
Op advies van Caraudioexpert de Android 5.1 Navi besteld voor mijn Skoda Yeti. Wat een mooi systeem is dat, makkelijk in te bouwen en werkt fantastisch!
De vragen die ik had mbt inbouw werden prompt en tot tevredenheid beantwoord.
Heb ook een dashcam besteld die ik binnenkort ga aansluiten.
Geplaatst door: richard feijt 6-07-2016 22:13:00
Beoordeling:
Ik heb radio nummer drie gekocht .
Bij,de,vorige radio was de usb en sd stuk ,na 1 telefoontje opgestuurd .
Na 3 dagen zat er een nieuwe printplaat in en heeft hij er windows opgezet .
Auto later verkocht en gelijk een 8 inch lcd android besteld.
Echt een super vette radio met een berg leuke mogelijkheden.
Radio Tuner iets minder ,heb daarom een dab plus interface geplaatst op de usb ingang .
Echt geweldig geluid spatzuiver.
Als ik ooit nog een radio moet kopen is dit zeker bij caraudio expert.
Super service en reageerd altijd zelfs vanuit het buitenland .
Geplaatst door: Yamos 2-07-2016 18:32:46
Beoordeling:
Ik ben zeer te vreden over caraudioexpert, wegens vertragingen ben ik gaan vragen wanneer me pakket zou worden bezorgt .heeft die me een link gegeven zodat ik me pakket kon volgen waar die op dat moment was zodat ik op hoogte was. Mr is behulpzaam en beleefd naar mij toe (en had veel geduld met mij) . Ok was ik vergeten om de veiligheids schroeven eruit te halen heb gebeld over wand me cd ging er niet in heeft mr me ok uitgelegd wat ik was vergeten. Kort om ik ben tevreden over caraudioexpertcaraudioexpert
Geplaatst door: Jelle Terpstra 25-06-2016 20:43:01
Beoordeling:
Een collega had ook een auto navigatie inbouw , besteld en was zeer tevreden.
Mijn navigatie hield er mee op (Ford) en dus ook 1 besteld , ook zeer tevreden
Prima service na een aantal klanten zeer netjes opgelost.
Tip is dan ook laat het hier inbouwen.
Geplaatst door: Arjan 16-06-2016 09:34:59
Beoordeling:
Ondanks de waarschuwingen op internet. Toch besteld. Netjes en snel bezorgd, niks aan de hand.
Geplaatst door: Arno Cornelissen 21-04-2016 18:01:48
Beoordeling:
Super Service met goede telefonische hulp na een storing! Dit alles voor een goede prijs en vakkundige inbouw!
Geplaatst door: Gijs Vonk 13-04-2016 16:21:46
Beoordeling:
Zeer tevreden over mijn inbouw navi in Toyota corolle verso.keurige zaak en vriendelijke mensen. Moet alleen nog even terug om na ? 2 jaar te laten updaten micro chip . Mooie duidelijke 3d beelden en prima geluid ook op radio. Gijs Vonk
Geplaatst door: Rob Buiter 7-04-2016 08:24:15
Beoordeling:
29/03/2015 mijn radio/navigatiesysteem besteld en 2 dagen later had ik hem in huis. De radio/navigatiesysteem ziet er echt prachtig uit. afgelopen zaterdag in laten bouwen door automaterialen Blauwgeers. hierbij kwamen wij er achter dat de onvangst zeer slecht was. gelijk Ercan een mailtje hierover over gestuurd en deze heeft gelijk een andere Antenne versterker opgestuurd. deze was dinsdag al binnen. ook een aantal vragen die ik had omtrent wifi en radio instellingen werden gelijk professioneel beantwoord. want helaas zit er geen nederlandse beschrijving bij . Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik een ieder aanraden om hier te bestellen. Complimenten voor de snelheid en Goede Service.
Geplaatst door: Marco Kooijman 25-03-2016 00:29:56
Beoordeling:
Uiterst tevreden over mijn nieuwe Auto radio voor de Kia Rio, super mooi Aanrader
Geplaatst door: A.M. Wichers 28-02-2016 15:53:37
Beoordeling:
Op de site van Caraudioexpert vond ik een camera voor mijn Prius. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Keurig verpakt. De camera is heel eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Kortom, prima service en goed product.
Geplaatst door: dave meulemans 21-02-2016 12:00:40
Beoordeling:
eerst een afspraak gemaakt en daarna heel goed geholpen door t bedrijf ff een sd kaart in de nav radio en perfect.
Geplaatst door: Roland Lampe 6-02-2016 17:34:16
Beoordeling:
Gistermiddag een mijn Mitsubishi ASX omgeruild in een Outlander Tom-Tom en Parrot, gisteravond via email contact met Ercan over dedicated multimedia set navigatie, telefoon, radio, CD-DVD, USB etc., vanmorgen ingebouwd, met achteruitrijcamera, zeer deskundig en vriendelijk personeel, goede prijs. complimenten voor snelheid en voorbeeldige service
Geplaatst door: Jan 2-02-2016 15:36:30
Beoordeling:
Afgelopen Zaterdag 30 Januari Navigatie en achteruitrijcamera laten inbouwen
in mijn Kia Rio. Alles werkt perfect en ziet er heel goed uit heel blij mee.
Navigatie software van iGo was geinstalleerd wilde Sygic proberen heeft Ercan er opgezet maar ga toch maar terug naar de iGo Software was geen probleem
Top Service.
Geplaatst door: joop jansin 30-01-2016 07:11:27
Beoordeling:
vandaag 30 jan .goede service en een vriendelijke tewoordstelling via e-mail
dit bedrijf is een toppertje
Geplaatst door: Andre Feldnan 21-01-2016 19:00:54
Beoordeling:
Vandaag 21 jan. het nieuwste S160 systeem in mijn Citroen Berlingo laten zetten. Navigatie, radio, cd, dvd, internet enz. Alles werkt perfekt en ziet er zeer goed uit. De uiterst vriendelijke mensen hadden binnen een uur alles klaar. Daarna een perfekte uitleg. Echt een aanbeveling voor een ieder die zoiets zoeken voor hun auto!!!!!!
Geplaatst door: René 17-01-2016 12:15:38
Beoordeling:
Via internet bij CAE terecht gekomen. Goede prijs voor een goede navigatie. En dezelfde dag nog ingebouwd ook. Vriendelijk, snel en leggen alles uit. Ik moet zeggen superservice. Zouden meer bedrijven idd een voorbeeld aan kunnen nemen.
Geplaatst door: Jan Heikamp 17-01-2016 07:22:46
Beoordeling:
Na wat informatie vooraf via de mail de kia rio navigatie besteld.Het duurde een aantal dagen omdat deze niet op voorraad lag.Eenmaal in huis savonds om 19:00 begonnen met inbouwen,het inbouwen van de achteruitrijcamera nam de meeste tijd in beslag.netjes wegwerken Na alles te hebben ingebouwd deed in de achteruit de camera het niet.Via de whatsapp contact gehad met Ercan deze gaf zeer snelle informatie over het aanleggen van een extra draad daarna was het probleem snel verholpen, al met al zeer goede service.En een prachtige radio met navigatie.Bedankt!!!
Geplaatst door: Rob Koldenhof 11-01-2016 20:45:16
Beoordeling:
Na telefonisch contact en het lezen van de waarschuwingen een Opel navigatie Android 4.2.2. besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Ik reserveerde wat tijd om het in te gaan bouwen.... veel tijd. Dit bleek niet nodig. Ik trok eenvoudig de oude radio er uit met de gratis meegeleverde pennen en koppelde de radio los. De nieuwe navigatie sloot ik aan en drukte de set erin. Draaide de sleutel om en thats all!!! Voor die 49,00 extra heb ik er ook maar een achteruitcamera besteld. In één woord de beloofde service wordt nagekomen en je wordt ECHT geholpen; daar zouden heel wat ondernemers van kunnen leren.... keep going.
Geplaatst door: Jim v Dijken 30-11-2015 11:54:44
Afgelopen weekend mijn aangeschafte car entertainment systeem ingebouwd in de Ford c max . Super snel geleverd , was een klein misverstandje over de afstandsbediening, maar Ercan reageert snel en vriendelijk. Deze webshop gelijk aanbevolen aan mijn vader! Helemaal Top!
Geplaatst door: Hans van der Meer 24-11-2015 18:39:15
Vandaag mijn autoradio/navigatiesysteem voor mijn Hyundai i10 opgehaald in Spijkenisse, en meteen laten inbouwen.
Super snelle service. Even wachten met een kop koffie erbij. Uitleg gekregen. Extra sd-card erbij, dat is momenteel een aktie. Ben zeer tevreden. Onderweg naar huis, lekker muziekje en een mooie navigatie. TOP.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN