newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: bianca 30-11-2013 16:03:31
Gisteren navigatie voor mijn kia picanto in laten bouwen. Navigatie bij caraudioexpert besteld en wat een geweldige service. Navigatie kreeg ik een dag later al thuis gestuurd zelfs de officiele kia dealer was onder de indruk. Het systeem werkt geweldig ik ben helemaal gelukkig.
Geplaatst door: Marco Levering 10-11-2013 19:55:32
Laatst twee VW RNS radio navigatie multimedia 7 inch CAXVW7 aangeschaft.
Eén heb ik in mijn VW Touran uit 2004 gemonteerd.
Montage heel simpel plug and play.
Hij werkt echt super!!!
Geluid van de radio is echt heel goed.
Had wat probleempjes met GPS signaal maar één mailtje en goed advies probleem verholpen.
Absoluut en aanrader mocht je besluiten navigatie in je auto willen.
Hij werkt erg eenvoudig en reageerd erg snel met elke handeling.
Carkit helemaal top van beide kanten duidelijk.
Bluetooth pakt het meteen op als je de radio aanschakeld je hoeft niet uren te wachten duidelijke weergave van je contactgegevens.
DVD speler speelt alles.
Enigste minpunt is het muziek afspelen via bluetooth heeft wel enige geluidsverlies maar volgens mij is dat standaard met een bluetoothverbinding.
Ik vindt het een absolute aanrader.
Geplaatst door: Sander 8-09-2013 12:35:03
Ik heb een navi laten inbouwen voor mij opel corsa D!:) Keurig netjes inbouw en service. Ze leggen je goed uit hoe het werkt als de navi erin zit! Een avond ervoor gebelt en kon de volgende dag nog langs komen in de ochtend en het was echt binnen een uurtje allemaal geregeld.

Ik zeg een aanrader!! top service!:)

grtz Sander
Geplaatst door: Marry 3-08-2013 22:56:19
We hebben onze navigatie/ radio ( BMW E46 ) nu 4 maanden in bezit, erg tevreden ermee. Snelle levering binnen 1 dag al via Post NL aangetekend gekregen.
Makkelijk aan te sluiten zoals t was beschreven op de website ( Plug & Play )
Alles werkt heel goed. Navigatie in t buitenland werkte uitstekend
Helaas was de instructie boekje in het engels, en we kwamen er niet uit. We hebben een aantal keren telefonisch contact gehad en werd erg vriendelijk te woord gestaan. Kortom helemaal top..

Mgv. Marry uit Assen
Geplaatst door: Marcel 18-06-2013 11:49:42
Ik ben het mee eens met de onderstaande recensies.
Echt een toppertje dit en een goede service.
Ook een paar keer telefonisch contact gehad en werd vriendelijk te woord gestaan. Navigatie systeem was netjes verpakt en werkt super.
Ik ben blij dat ik met hun in zee bent gegaan want dit kom je niet zoveel meer tegen.
Als mensen me systeem mooi vinden geef ik gelijk hun site door dat verdienen ze.

Mvg :Marcel
Geplaatst door: Hans van Dijk 12-05-2013 20:18:54
Onlangs een inbouwnavigatie-systeem gekocht voor mijn Toyota Prius. na enige onduidelijkheid over de aansluitingen heeft mijn eigen officiele Toyota-dealer met telefonische begeleiding van CarAudioExpert de klus geklaard. (overigens de Toyota-mannen waren aangenaam verrast over de looks en de uitvoering van het gekochte systeem, .... veel voor weinig). Kortom prima aankoop,snelle levering en uitstekende begeleiding en service !

Hans
Geplaatst door: Annemieke 19-04-2013 11:49:41
Inbouw van navigatie voor mijn peugeot 3008 en achteruitrijcamera is keurig geregeld; de heren hebben zelfs nog gepuzzeld zodat een aantal functies voor stuurbediening konden worden behouden.
Achteraf bleek de betaalde prijs voor de navigatie niet overeen te komen met de prijs op de website. Met één telefoontje geregeld; verschil netjes teruggestort gekregen! Zeer goede service!
Geplaatst door: Harrie 14-04-2013 12:41:00
Werkt prima heb hem een week in mijn doge caliber zitten zeer tevreden
Geplaatst door: Marcel Haddeman 12-04-2013 15:13:58
Vandaag een navigatie/multimedia systeem laten inbouwen in mijn Peugeot 307.
Na een lekker bakkie koffie en wat geduld was het snel gebeurd.
Systeem is keurig ingebouwd, en de uitleg was ook helder.
Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te gaan om een systeem aan te schaffen en in te laten bouwen
Geplaatst door: zw koersen 31-03-2013 11:49:14
Heb navigatie gekocht werkte niet goed ben er heen gegaan direct geholpen nieuwe er in werkt perfect goede service netjes,voor de volgende navi ga ik er weer heen,complimenten.
Geplaatst door: R Marcellis 1-03-2013 18:04:54
Heb vanmiddag navigatiesysteem voor mijn Kia laten inbouwen bij caraudioexpert in Spijkenisse, werd daar keurig te woord gestaan en geholpen, ook de inbouw was zeer netjes verzorgd, een groot compliment, alles werkt fantastisch! Kan t iedereen aanraden!!!
Geplaatst door: etienne 1-03-2013 13:48:51
beste, naar veel zoekwerk en twijfelen toch een navigatiesysteem aangeschaft voor een toyata verso bij caraudioexpert. het pakketje een dag later ontvangen maar wel netjes en compleet, deze laten inbouwen door de toyotadealer en nu alles aan het instellen gegaan.

Ook bij twijfel contact opgenomen met caraudioexpert en deze stonden mij altijd netjes te woord en stelde mij op mijn gemak.

het product voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen en past inderdaad perfect in mijn dashboard.

Ik kan dus aangeven dat alle negatieve berichtgevingen over caraudioexpert niet terecht zijn volgens mijn ervaring.

caraudioexpert bedankt voor de service !
Geplaatst door: Martin Amersfoort 26-02-2013 04:58:43
Audi A6 rns-e 2-din multimediasysteem,
helemaal tevreen over werking, snelle levering en gebruik ervan
Geplaatst door: Martin Amersfoort 24-02-2013 10:18:59
Heb in februari een AUDI A6 oem look rns-e aangeschaft,
perfect apparaat en goede pasvorm.
Geplaatst door: rob hanschen 22-02-2013 11:00:33
ik heb de navigatie voor mijn kia picanto
nu 6weken in gebruik ,werkt prima,levering en service was prima,en het inbouwen was geen probleem,ook de kia dealer vond het heel mooi,als nog bedankt voor alles.
Geplaatst door: Stefan 21-02-2013 20:04:57
Mijn GPS ontvanger was defect. Een belletje en het was geregeld. Netjes en nieuwe GPS ontvanger. Goede service !!!!
Geplaatst door: Cora 12-02-2013 20:12:39
Hartelijk bedankt,voor de snelle levering van mijn navigatie.Vandaag besteld en de andere dag al in huis super!!!
En ook na je aankoop hele goede serves,ik had per ongeluk mijn handleiding laten verdwijnen en ook die kreeg ik per mail toegestuurd.vandaag weer een vraag gehad over een instelling en ook weer heel netjes geholpen.Dus als je een navigatie wil kopen doe het dan hier.
Geplaatst door: Robert 26-09-2012 00:26:23
Ik heb het systeem en ook laten inbouwen. Dat ging snel en is keurig gedaan werd ook gelijk helemaal ingesteld. Ik ben zeer tevreden over het systeem navigatie vind ik beter dan tom tom. Overige functies werken ook prima. Enige nadeel vindt ik dat het scherm met zonlicht lastig is af te lezen
Geplaatst door: Ron 26-08-2012 09:21:09
Ik vind het een goede autoradio, tomtom werkt ook perfect. Goed geluid!
Goede levering!
Geplaatst door: Ismail 8-08-2012 11:32:40
Zeer tevreden over het de audi a3 scherm hele goede servers en klantvriendelijkheid. echt een aanrader om hier te zijn
Geplaatst door: g.vanderley 16-07-2012 13:39:49
de navigatie voor de mitsubishi asx is heel mooi display is duidlijk en in bouwen is + - 1uur maar welraar dat er geen nederlands boekje er bij zit de navigatie starten gelijkop ok de bluetooth doet het oke top.
Geplaatst door: Marcella en Jouk Brandsma 11-07-2012 20:04:10
Navigatie voor Opel Antara besteld. Werd aan de telefoon keurig geholpen toen ik vroeg of deze op voorraad was. Zaterdag gebeld en maandag was deze er.
Toen we maandag belde was de navigatie er inderdaad. Betaald via ideaal en besteld. De volgende werkdag werd het pakket verzonden en de dag erna al ontvangen. Bij het inbouwen zagen we zoveel kabels dat we het niet meer wisten en dachten deze past niet. terwijl er Plug en play op stond. s'avonds gebeld en werden meteen geholpen. Duidelijk werd eruit gelegd welke kabels we wel en niet moesten aansluiten en inderdaad het was plug en play.
Een aanrader om hier te bestellen. Zeer klant vriendelijk en snelle levering top.
bedankt.
Geplaatst door: Stefan Wissenburg 8-07-2012 23:25:02
Na lang twijfelen toch maar de gok genomen. Tot op heden heb ik er nog geen moment spijt van. Het systeem heb ik zelf ingebouwd. Het is Plug & Play. Met een beetje technisch inzicht en een extra handje is het goed zelf in te bouwen. Op de navigatie na deed alles het. Door het ontbreken van een bestandje op de navigatiegeheugenkaart kon de navigatie niet opgestart worden. Door perfecte service van de caraudiexpert was dit zo opgelost. Een echte aanrader.
Geplaatst door: jurgen scheijen 8-07-2012 22:19:53
ik ben zeer te spreken over de service en de telefonische ondersteuning die ik heb mogen ontvangen bij het zelf inbouwen van mijn multimedia systeem.
het systeem werkt goed en ziet er goed uit.
hartelijk dank
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN