newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: andre moleman 15-05-2014 07:37:47
Goededag ik heb zondag een navigatie besteld kwam dinsdag binnen top woensdag in de auto gezet top toen we de navigatie gingen instellen deed hij het niet netjes gebeld en uit gelegd wat er was stap voor stap heeft deze meneer als uit gelegd dus super service er zijn altijd wel dingen maar het zijn gewoon mensen die het netjes voor je oplossen een goed bedrijf kom er zeker terug

Met vriendelijke groet

moleman almere
Geplaatst door: DSp 7-04-2014 15:09:04
Enige dagen geleden multimedia met navigatie, radio, bluetooth, cd, dvd en dergelijke in laten bouwen, snel en netjes gedaan. Goed adres voor dit soort dingen.
Geplaatst door: W. Witteveen 25-03-2014 09:32:02
Graag wil ik hier een compliment geven voor de snelle een goede afwikkeling van de bestelling ter vervanging van mijn radio in mijn Punto Evo, netjes na een dag geleverd en ook goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling, hoe alles zal werken daar bericht ik nog over, maar tot op heden TOP!
Geplaatst door: Dirk 16-02-2014 17:51:30
Fiat Bravo 2007-2013 radio navigatie multimedia 7 inch touchscreen.

Vervangende radio gekocht voor mijn originele Fiat Bravo radio. Snel geleverd door CarAudioExpert.

Product is geleverd met een duidelijke handleiding, echter had ik al een Blue&Me systeem in de auto. Ik kon nergens vinden hoe dit systeem aangesloten was. Dit blijkt dus geen enkele koppeling met mijn oude radio te hebben, voordeel ik kan de bestaande microfoon en BT blijven gebruiken. Ik heb dus alleen de GPS antenne moeten plaatsen + nog wat kabels voor USB en IPOD. Stuurwiel bediening blijft ook werken echt TOP!

Apparaat werkt perfect, bediening is goed en duidelijk en geluid is top.

+- 3 uurtjes voor uitzoek / inbouw werk.

Grt,

Dirk
Geplaatst door: Luc 15-02-2014 19:28:06
Deze morgen de radio navigatie multimedia 6,2 inch touchscreen S100 A8 Cortex 3G Wi met achteruitrijcamera laten inbouwen in het AK Center te Spijkenisse. Ben heel tevreden over de service en de professionele aanpak van deze mensen. Op de terugweg naar België, ruimschoots kunnen genieten van mijn nieuwe aanwinst. Had al spijt dat ik ondertussen geen dashcam heb laten inbouwen.
Voor mij is er één minpuntje en dat is de meegeleverde navigatiesoftware. Bij de meegeleverde accessoires staat een 4GB SD Kaart, met SYGIC 3D navigatiesoftware West en Oost-Europa voorgeinstalleerd. De meegeleverde software is echter IGO 8 en die is veel minder nauwkeurig dan de Sygic software...
Geplaatst door: Gerard. B 4-02-2014 14:06:52
Heb deze Skoda achteruitrijcamera gekocht en inmiddels ingebouwd, werkt perfect. Voor relatief weinig geld een geweldig apparaat deze achteruitrijcamera. Heb de camera wel draadloos gemaakt, zodat ik geen geklungel had met snoeren weg te werken. De levering was vlot. Heb de camera gekocht op een woensdagavond en de vrijdags had ik de camera al. Lijkt mij dus een vertrouwde Webshop. Mocht ik weer eens wat nodig zijn zal ik hier zeker wéér bestellen.
Geplaatst door: Judith 29-01-2014 12:05:21
Dinsdag de VW RNS radio navigatie multimedia 8 inch CAXVW2 besteld en de volgende dag al binnen. Compleet pakketje, meteen ingebouwd en alles werkt. Super! Heel blij mee, mooi geluid, navigatie werkt super en telefoon connectie via bluetooth ook makkelijk in te stellen! Bedankt!
Geplaatst door: Arnold 27-01-2014 16:25:08
Navigatie/audio voor de Chevrolet Spark laten inbouwen keurig netjes gedaan.
Werkt super goed geluid
Ben dik tevreden een aanrader.

Mgv. Arnold
Geplaatst door: Hans 17-12-2013 21:46:42
Navigatie/audio unit gekocht met achteruikijk camera. Unit is prima. De juiste aansluitdraden vinden in de Rover75 valt niet mee, de handleiding van de unit helpt ook niet echt, maar CarAudioExpert heeft mij prima in de goede richting geholpen.
Een echte upgrade van de auto.
Bedankt voor jullie ondersteuning.
Geplaatst door: bianca 30-11-2013 16:03:31
Gisteren navigatie voor mijn kia picanto in laten bouwen. Navigatie bij caraudioexpert besteld en wat een geweldige service. Navigatie kreeg ik een dag later al thuis gestuurd zelfs de officiele kia dealer was onder de indruk. Het systeem werkt geweldig ik ben helemaal gelukkig.
Geplaatst door: Marco Levering 10-11-2013 19:55:32
Laatst twee VW RNS radio navigatie multimedia 7 inch CAXVW7 aangeschaft.
Eén heb ik in mijn VW Touran uit 2004 gemonteerd.
Montage heel simpel plug and play.
Hij werkt echt super!!!
Geluid van de radio is echt heel goed.
Had wat probleempjes met GPS signaal maar één mailtje en goed advies probleem verholpen.
Absoluut en aanrader mocht je besluiten navigatie in je auto willen.
Hij werkt erg eenvoudig en reageerd erg snel met elke handeling.
Carkit helemaal top van beide kanten duidelijk.
Bluetooth pakt het meteen op als je de radio aanschakeld je hoeft niet uren te wachten duidelijke weergave van je contactgegevens.
DVD speler speelt alles.
Enigste minpunt is het muziek afspelen via bluetooth heeft wel enige geluidsverlies maar volgens mij is dat standaard met een bluetoothverbinding.
Ik vindt het een absolute aanrader.
Geplaatst door: Sander 8-09-2013 12:35:03
Ik heb een navi laten inbouwen voor mij opel corsa D!:) Keurig netjes inbouw en service. Ze leggen je goed uit hoe het werkt als de navi erin zit! Een avond ervoor gebelt en kon de volgende dag nog langs komen in de ochtend en het was echt binnen een uurtje allemaal geregeld.

Ik zeg een aanrader!! top service!:)

grtz Sander
Geplaatst door: Marry 3-08-2013 22:56:19
We hebben onze navigatie/ radio ( BMW E46 ) nu 4 maanden in bezit, erg tevreden ermee. Snelle levering binnen 1 dag al via Post NL aangetekend gekregen.
Makkelijk aan te sluiten zoals t was beschreven op de website ( Plug & Play )
Alles werkt heel goed. Navigatie in t buitenland werkte uitstekend
Helaas was de instructie boekje in het engels, en we kwamen er niet uit. We hebben een aantal keren telefonisch contact gehad en werd erg vriendelijk te woord gestaan. Kortom helemaal top..

Mgv. Marry uit Assen
Geplaatst door: Marcel 18-06-2013 11:49:42
Ik ben het mee eens met de onderstaande recensies.
Echt een toppertje dit en een goede service.
Ook een paar keer telefonisch contact gehad en werd vriendelijk te woord gestaan. Navigatie systeem was netjes verpakt en werkt super.
Ik ben blij dat ik met hun in zee bent gegaan want dit kom je niet zoveel meer tegen.
Als mensen me systeem mooi vinden geef ik gelijk hun site door dat verdienen ze.

Mvg :Marcel
Geplaatst door: Hans van Dijk 12-05-2013 20:18:54
Onlangs een inbouwnavigatie-systeem gekocht voor mijn Toyota Prius. na enige onduidelijkheid over de aansluitingen heeft mijn eigen officiele Toyota-dealer met telefonische begeleiding van CarAudioExpert de klus geklaard. (overigens de Toyota-mannen waren aangenaam verrast over de looks en de uitvoering van het gekochte systeem, .... veel voor weinig). Kortom prima aankoop,snelle levering en uitstekende begeleiding en service !

Hans
Geplaatst door: Annemieke 19-04-2013 11:49:41
Inbouw van navigatie voor mijn peugeot 3008 en achteruitrijcamera is keurig geregeld; de heren hebben zelfs nog gepuzzeld zodat een aantal functies voor stuurbediening konden worden behouden.
Achteraf bleek de betaalde prijs voor de navigatie niet overeen te komen met de prijs op de website. Met één telefoontje geregeld; verschil netjes teruggestort gekregen! Zeer goede service!
Geplaatst door: Harrie 14-04-2013 12:41:00
Werkt prima heb hem een week in mijn doge caliber zitten zeer tevreden
Geplaatst door: Marcel Haddeman 12-04-2013 15:13:58
Vandaag een navigatie/multimedia systeem laten inbouwen in mijn Peugeot 307.
Na een lekker bakkie koffie en wat geduld was het snel gebeurd.
Systeem is keurig ingebouwd, en de uitleg was ook helder.
Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te gaan om een systeem aan te schaffen en in te laten bouwen
Geplaatst door: zw koersen 31-03-2013 11:49:14
Heb navigatie gekocht werkte niet goed ben er heen gegaan direct geholpen nieuwe er in werkt perfect goede service netjes,voor de volgende navi ga ik er weer heen,complimenten.
Geplaatst door: R Marcellis 1-03-2013 18:04:54
Heb vanmiddag navigatiesysteem voor mijn Kia laten inbouwen bij caraudioexpert in Spijkenisse, werd daar keurig te woord gestaan en geholpen, ook de inbouw was zeer netjes verzorgd, een groot compliment, alles werkt fantastisch! Kan t iedereen aanraden!!!
Geplaatst door: etienne 1-03-2013 13:48:51
beste, naar veel zoekwerk en twijfelen toch een navigatiesysteem aangeschaft voor een toyata verso bij caraudioexpert. het pakketje een dag later ontvangen maar wel netjes en compleet, deze laten inbouwen door de toyotadealer en nu alles aan het instellen gegaan.

Ook bij twijfel contact opgenomen met caraudioexpert en deze stonden mij altijd netjes te woord en stelde mij op mijn gemak.

het product voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen en past inderdaad perfect in mijn dashboard.

Ik kan dus aangeven dat alle negatieve berichtgevingen over caraudioexpert niet terecht zijn volgens mijn ervaring.

caraudioexpert bedankt voor de service !
Geplaatst door: Martin Amersfoort 26-02-2013 04:58:43
Audi A6 rns-e 2-din multimediasysteem,
helemaal tevreen over werking, snelle levering en gebruik ervan
Geplaatst door: Martin Amersfoort 24-02-2013 10:18:59
Heb in februari een AUDI A6 oem look rns-e aangeschaft,
perfect apparaat en goede pasvorm.
Geplaatst door: rob hanschen 22-02-2013 11:00:33
ik heb de navigatie voor mijn kia picanto
nu 6weken in gebruik ,werkt prima,levering en service was prima,en het inbouwen was geen probleem,ook de kia dealer vond het heel mooi,als nog bedankt voor alles.
Geplaatst door: Stefan 21-02-2013 20:04:57
Mijn GPS ontvanger was defect. Een belletje en het was geregeld. Netjes en nieuwe GPS ontvanger. Goede service !!!!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Winkelwagen
verkoop en adviescaraudioexpert voordelensygic logoroadrover logoroadnav logo
In de aanbieding
DAB+ module voor android navigatie systemen
DAB+ module voor android navigatie systemen
€ 65.00
Klantbeoordelingen
03-07-2019
Multimediasysteem voor Mercedes CLK
Zondag besteld en dinsdag al geleverd. Direct geplaatst en
lees meer >>

17-05-2019
Ik ben voor twee klusjes bij dit bedrijf geweest. Echt super goed geholpen. Veel kennis van de merce
lees meer >>

Waardering: 9.9/10
Beoordelingen: 158
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN