newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Arno Cornelissen 21-04-2016 18:01:48
Beoordeling:
Super Service met goede telefonische hulp na een storing! Dit alles voor een goede prijs en vakkundige inbouw!
Geplaatst door: Gijs Vonk 13-04-2016 16:21:46
Beoordeling:
Zeer tevreden over mijn inbouw navi in Toyota corolle verso.keurige zaak en vriendelijke mensen. Moet alleen nog even terug om na ? 2 jaar te laten updaten micro chip . Mooie duidelijke 3d beelden en prima geluid ook op radio. Gijs Vonk
Geplaatst door: Rob Buiter 7-04-2016 08:24:15
Beoordeling:
29/03/2015 mijn radio/navigatiesysteem besteld en 2 dagen later had ik hem in huis. De radio/navigatiesysteem ziet er echt prachtig uit. afgelopen zaterdag in laten bouwen door automaterialen Blauwgeers. hierbij kwamen wij er achter dat de onvangst zeer slecht was. gelijk Ercan een mailtje hierover over gestuurd en deze heeft gelijk een andere Antenne versterker opgestuurd. deze was dinsdag al binnen. ook een aantal vragen die ik had omtrent wifi en radio instellingen werden gelijk professioneel beantwoord. want helaas zit er geen nederlandse beschrijving bij . Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik een ieder aanraden om hier te bestellen. Complimenten voor de snelheid en Goede Service.
Geplaatst door: Marco Kooijman 25-03-2016 00:29:56
Beoordeling:
Uiterst tevreden over mijn nieuwe Auto radio voor de Kia Rio, super mooi Aanrader
Geplaatst door: A.M. Wichers 28-02-2016 15:53:37
Beoordeling:
Op de site van Caraudioexpert vond ik een camera voor mijn Prius. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Keurig verpakt. De camera is heel eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Kortom, prima service en goed product.
Geplaatst door: dave meulemans 21-02-2016 12:00:40
Beoordeling:
eerst een afspraak gemaakt en daarna heel goed geholpen door t bedrijf ff een sd kaart in de nav radio en perfect.
Geplaatst door: Roland Lampe 6-02-2016 17:34:16
Beoordeling:
Gistermiddag een mijn Mitsubishi ASX omgeruild in een Outlander Tom-Tom en Parrot, gisteravond via email contact met Ercan over dedicated multimedia set navigatie, telefoon, radio, CD-DVD, USB etc., vanmorgen ingebouwd, met achteruitrijcamera, zeer deskundig en vriendelijk personeel, goede prijs. complimenten voor snelheid en voorbeeldige service
Geplaatst door: Jan 2-02-2016 15:36:30
Beoordeling:
Afgelopen Zaterdag 30 Januari Navigatie en achteruitrijcamera laten inbouwen
in mijn Kia Rio. Alles werkt perfect en ziet er heel goed uit heel blij mee.
Navigatie software van iGo was geinstalleerd wilde Sygic proberen heeft Ercan er opgezet maar ga toch maar terug naar de iGo Software was geen probleem
Top Service.
Geplaatst door: joop jansin 30-01-2016 07:11:27
Beoordeling:
vandaag 30 jan .goede service en een vriendelijke tewoordstelling via e-mail
dit bedrijf is een toppertje
Geplaatst door: Andre Feldnan 21-01-2016 19:00:54
Beoordeling:
Vandaag 21 jan. het nieuwste S160 systeem in mijn Citroen Berlingo laten zetten. Navigatie, radio, cd, dvd, internet enz. Alles werkt perfekt en ziet er zeer goed uit. De uiterst vriendelijke mensen hadden binnen een uur alles klaar. Daarna een perfekte uitleg. Echt een aanbeveling voor een ieder die zoiets zoeken voor hun auto!!!!!!
Geplaatst door: René 17-01-2016 12:15:38
Beoordeling:
Via internet bij CAE terecht gekomen. Goede prijs voor een goede navigatie. En dezelfde dag nog ingebouwd ook. Vriendelijk, snel en leggen alles uit. Ik moet zeggen superservice. Zouden meer bedrijven idd een voorbeeld aan kunnen nemen.
Geplaatst door: Jan Heikamp 17-01-2016 07:22:46
Beoordeling:
Na wat informatie vooraf via de mail de kia rio navigatie besteld.Het duurde een aantal dagen omdat deze niet op voorraad lag.Eenmaal in huis savonds om 19:00 begonnen met inbouwen,het inbouwen van de achteruitrijcamera nam de meeste tijd in beslag.netjes wegwerken Na alles te hebben ingebouwd deed in de achteruit de camera het niet.Via de whatsapp contact gehad met Ercan deze gaf zeer snelle informatie over het aanleggen van een extra draad daarna was het probleem snel verholpen, al met al zeer goede service.En een prachtige radio met navigatie.Bedankt!!!
Geplaatst door: Rob Koldenhof 11-01-2016 20:45:16
Beoordeling:
Na telefonisch contact en het lezen van de waarschuwingen een Opel navigatie Android 4.2.2. besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Ik reserveerde wat tijd om het in te gaan bouwen.... veel tijd. Dit bleek niet nodig. Ik trok eenvoudig de oude radio er uit met de gratis meegeleverde pennen en koppelde de radio los. De nieuwe navigatie sloot ik aan en drukte de set erin. Draaide de sleutel om en thats all!!! Voor die 49,00 extra heb ik er ook maar een achteruitcamera besteld. In één woord de beloofde service wordt nagekomen en je wordt ECHT geholpen; daar zouden heel wat ondernemers van kunnen leren.... keep going.
Geplaatst door: Jim v Dijken 30-11-2015 11:54:44
Afgelopen weekend mijn aangeschafte car entertainment systeem ingebouwd in de Ford c max . Super snel geleverd , was een klein misverstandje over de afstandsbediening, maar Ercan reageert snel en vriendelijk. Deze webshop gelijk aanbevolen aan mijn vader! Helemaal Top!
Geplaatst door: Hans van der Meer 24-11-2015 18:39:15
Vandaag mijn autoradio/navigatiesysteem voor mijn Hyundai i10 opgehaald in Spijkenisse, en meteen laten inbouwen.
Super snelle service. Even wachten met een kop koffie erbij. Uitleg gekregen. Extra sd-card erbij, dat is momenteel een aktie. Ben zeer tevreden. Onderweg naar huis, lekker muziekje en een mooie navigatie. TOP.
Geplaatst door: Emad 21-11-2015 13:58:24
3 weken geleden een autonavigatie RNS android 4.4 gekocht bij CarAudioExpert. Om eerlijk te zijn, ben ik zeer tevreden over het product en klantvriendelijkheid. twee weken later had ik een vraag over de navigatie, wederom goed geholpen aan de telefoon door Ercan. Zal zeker terug gaan om meer producten bij hem aan te schaffen. Bedankt CarAudioExpert. ZEKER een aanrader!!!
Geplaatst door: Jeremy 12-11-2015 21:28:47
Super snel geleverd. Was ook plug and play. Super blij mee! Vragen via telefoon ook goed beantwoord.
Goede Website en service.

Geplaatst door: Ronald 9-11-2015 19:50:52
Na bestelling binnen een dag in huis, Super !. Inbouwen was helaas niet helemaal plug en Play, In de originele installatiebrackets zaten de gaten voor de schroeven op een andere plaats dan in de nieuwe Radio. Met de boormachine deze dan maar gemodificeerd , Beetje jammer maar geen onoverkomelijk probleem. Electrisch verder geen problemen , een vraag hierover werd telefonisch netjes beantwoord. Ik had de achteruitrijcamera voor mijn auto meebesteld en deze past perfect op de plaats van een van de kentekenverlichting lampjes. Helaas kijkt de Camera dan zo naar beneden dat de kentekenplaat en Bumper het grootste deel van het beeld vullen. Dit is dus wel een puntje. Had geen zin om deze te ruilen voor een universele dus heb m universeel gemaakt en tussen de beide lampen van de kentekenverlichting geplaatst. Nu kon ik zelf de goede kijkhoek bepalen. Werkt overigens uitstekend icm met de Radio. De Radio zelf is een plaatje in het dashboard, heb lang getwijfeld of ik een autospecifieke radio zoals deze of toch maar een merk dubbeldin. De geluidskwaliteit van zowel de cd/dvd , BT Audio, USB stick als de verstaanbaarheid van de navigatie is prima. De geluidskwaliteit van de Fm radio is echter om te huilen, mijn 6 tientjes pioneer in mijn bedrijfsauto klinkt beduidend beter. Maar goed je kan niet alles hebben. Navigatie sygic is even wennen na 8 jaat TOM TOM maar ik heb begrepen dat ook tt op dit apparaat draait. Conclusie : Snelle Service voor zowel leveren als technische ondersteuning. Prima. Achteruitrijcamera past prima maar de kijkhoek is niet goed. Radio, veel voor relatief weinig, de fm radio moet ik maar mee leren leven. DAB Dongle met wavesink app in het programma????
Geplaatst door: Rene vd Bergh 7-11-2015 21:42:34
Ik was heel huiverig om bij een bedrijf zoals deze een navigatiesysteem te kopen en te laten inbouwen in de ford focus cc van mijn vrouw. Veel negatieve en weinig positieve ervaringen over dit soort bedrijven. Echter, goede service hier en de inbouw is goed uitgevoerd. Systeem werkt perfect, dus vooralsnog zeer tevreden. Hoop dat bij evt problemen dezelfde service en klantvriendelijkheid wordt geboden.
Geplaatst door: Jort 7-11-2015 15:09:22
2 weken geleden een mooi radio-navigatiesysteem bij Ercan gekocht.
Kort daarna werd de auto verkocht en wilde ik graag een andere pasklare radio omruilen voor de nieuwe auto.
Ik kon de radio zonder problemen ruilen met een ander exemplaar.
De radio werd voor de levering uitvoerig getest en gecontroleerd door Ercan.
Goede service en mooie radio!
Geplaatst door: Felicia van Espelo 6-11-2015 10:11:41
Heel goede service! snelle reacties en geen problemen bij ruilen. Zeer goed bedrijf!
Geplaatst door: Willem Wesselo 20-10-2015 13:10:32
Heb een update van mijn navigatie gekocht via CarAudioExpert. Ik had wat moeilijkheden hoe ik dat moest doen. Maar Ercan heeft mij daarmee geholpen.
Een snel e mail verkeer met instellingen heeft mij geholpen.
Een prima service en ik kan iedereen aanraden om bij Car Audio Expert de werkzaamheden te laten uitvoeren. Nogmaals prima zaak.
Geplaatst door: sander kooij 8-10-2015 23:04:10
eerst had ik even mijn bedenkingen echter toch gekocht en prima geholpen
een kabeltje was niet in de doos maar kon gelijk ophalen of kiezen voor verzending maar na ophalen werd er ook gelijk even gekeken naar het inbouwen waar ik voor had gekozen zelf te doen
waren zij niet te beroerd toch de handen uit de mouwen te steken
ik kan hun iedereen aanraden prima serves en nog betere after sales!!
Geplaatst door: Johan 8-10-2015 09:40:48
maandag een Navi gehaald voor in mn Toyota Yaris super geholpen ook zonder afspraak.
Geplaatst door: John Bon 8-08-2015 13:23:51
Ik heb de A9 Cortex 3G Wifi ANDROID aangeschaft en deze is door het inbouw station van CarAudioExpert werkelijk super mooi ingebouwd. Na gebruik vond ik de geïnstalleerde navigatie niet zo fijn werken, deze werkte wel perfect maar mijn persoonlijke smaak wilde wat anders. Dit gemeld bij CarAudioExpert en ik kon meteen langs komen en een andere navigatie werd geïnstalleerd die echt helemaal naar mijn smaak is, super en tevens goede uitleg gekregen over de werking want ik was niet bekend met Android Ik kan dan ook iedereen aanbevelen je car audio hier te kopen, er wordt naar je geluisterd en je vragen worden beantwoord, echt super!!!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN