newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: joop jansin 30-01-2016 07:11:27
Beoordeling:
vandaag 30 jan .goede service en een vriendelijke tewoordstelling via e-mail
dit bedrijf is een toppertje
Geplaatst door: Andre Feldnan 21-01-2016 19:00:54
Beoordeling:
Vandaag 21 jan. het nieuwste S160 systeem in mijn Citroen Berlingo laten zetten. Navigatie, radio, cd, dvd, internet enz. Alles werkt perfekt en ziet er zeer goed uit. De uiterst vriendelijke mensen hadden binnen een uur alles klaar. Daarna een perfekte uitleg. Echt een aanbeveling voor een ieder die zoiets zoeken voor hun auto!!!!!!
Geplaatst door: René 17-01-2016 12:15:38
Beoordeling:
Via internet bij CAE terecht gekomen. Goede prijs voor een goede navigatie. En dezelfde dag nog ingebouwd ook. Vriendelijk, snel en leggen alles uit. Ik moet zeggen superservice. Zouden meer bedrijven idd een voorbeeld aan kunnen nemen.
Geplaatst door: Jan Heikamp 17-01-2016 07:22:46
Beoordeling:
Na wat informatie vooraf via de mail de kia rio navigatie besteld.Het duurde een aantal dagen omdat deze niet op voorraad lag.Eenmaal in huis savonds om 19:00 begonnen met inbouwen,het inbouwen van de achteruitrijcamera nam de meeste tijd in beslag.netjes wegwerken Na alles te hebben ingebouwd deed in de achteruit de camera het niet.Via de whatsapp contact gehad met Ercan deze gaf zeer snelle informatie over het aanleggen van een extra draad daarna was het probleem snel verholpen, al met al zeer goede service.En een prachtige radio met navigatie.Bedankt!!!
Geplaatst door: Rob Koldenhof 11-01-2016 20:45:16
Beoordeling:
Na telefonisch contact en het lezen van de waarschuwingen een Opel navigatie Android 4.2.2. besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd. Ik reserveerde wat tijd om het in te gaan bouwen.... veel tijd. Dit bleek niet nodig. Ik trok eenvoudig de oude radio er uit met de gratis meegeleverde pennen en koppelde de radio los. De nieuwe navigatie sloot ik aan en drukte de set erin. Draaide de sleutel om en thats all!!! Voor die 49,00 extra heb ik er ook maar een achteruitcamera besteld. In één woord de beloofde service wordt nagekomen en je wordt ECHT geholpen; daar zouden heel wat ondernemers van kunnen leren.... keep going.
Geplaatst door: Jim v Dijken 30-11-2015 11:54:44
Afgelopen weekend mijn aangeschafte car entertainment systeem ingebouwd in de Ford c max . Super snel geleverd , was een klein misverstandje over de afstandsbediening, maar Ercan reageert snel en vriendelijk. Deze webshop gelijk aanbevolen aan mijn vader! Helemaal Top!
Geplaatst door: Hans van der Meer 24-11-2015 18:39:15
Vandaag mijn autoradio/navigatiesysteem voor mijn Hyundai i10 opgehaald in Spijkenisse, en meteen laten inbouwen.
Super snelle service. Even wachten met een kop koffie erbij. Uitleg gekregen. Extra sd-card erbij, dat is momenteel een aktie. Ben zeer tevreden. Onderweg naar huis, lekker muziekje en een mooie navigatie. TOP.
Geplaatst door: Emad 21-11-2015 13:58:24
3 weken geleden een autonavigatie RNS android 4.4 gekocht bij CarAudioExpert. Om eerlijk te zijn, ben ik zeer tevreden over het product en klantvriendelijkheid. twee weken later had ik een vraag over de navigatie, wederom goed geholpen aan de telefoon door Ercan. Zal zeker terug gaan om meer producten bij hem aan te schaffen. Bedankt CarAudioExpert. ZEKER een aanrader!!!
Geplaatst door: Jeremy 12-11-2015 21:28:47
Super snel geleverd. Was ook plug and play. Super blij mee! Vragen via telefoon ook goed beantwoord.
Goede Website en service.

Geplaatst door: Ronald 9-11-2015 19:50:52
Na bestelling binnen een dag in huis, Super !. Inbouwen was helaas niet helemaal plug en Play, In de originele installatiebrackets zaten de gaten voor de schroeven op een andere plaats dan in de nieuwe Radio. Met de boormachine deze dan maar gemodificeerd , Beetje jammer maar geen onoverkomelijk probleem. Electrisch verder geen problemen , een vraag hierover werd telefonisch netjes beantwoord. Ik had de achteruitrijcamera voor mijn auto meebesteld en deze past perfect op de plaats van een van de kentekenverlichting lampjes. Helaas kijkt de Camera dan zo naar beneden dat de kentekenplaat en Bumper het grootste deel van het beeld vullen. Dit is dus wel een puntje. Had geen zin om deze te ruilen voor een universele dus heb m universeel gemaakt en tussen de beide lampen van de kentekenverlichting geplaatst. Nu kon ik zelf de goede kijkhoek bepalen. Werkt overigens uitstekend icm met de Radio. De Radio zelf is een plaatje in het dashboard, heb lang getwijfeld of ik een autospecifieke radio zoals deze of toch maar een merk dubbeldin. De geluidskwaliteit van zowel de cd/dvd , BT Audio, USB stick als de verstaanbaarheid van de navigatie is prima. De geluidskwaliteit van de Fm radio is echter om te huilen, mijn 6 tientjes pioneer in mijn bedrijfsauto klinkt beduidend beter. Maar goed je kan niet alles hebben. Navigatie sygic is even wennen na 8 jaat TOM TOM maar ik heb begrepen dat ook tt op dit apparaat draait. Conclusie : Snelle Service voor zowel leveren als technische ondersteuning. Prima. Achteruitrijcamera past prima maar de kijkhoek is niet goed. Radio, veel voor relatief weinig, de fm radio moet ik maar mee leren leven. DAB Dongle met wavesink app in het programma????
Geplaatst door: Rene vd Bergh 7-11-2015 21:42:34
Ik was heel huiverig om bij een bedrijf zoals deze een navigatiesysteem te kopen en te laten inbouwen in de ford focus cc van mijn vrouw. Veel negatieve en weinig positieve ervaringen over dit soort bedrijven. Echter, goede service hier en de inbouw is goed uitgevoerd. Systeem werkt perfect, dus vooralsnog zeer tevreden. Hoop dat bij evt problemen dezelfde service en klantvriendelijkheid wordt geboden.
Geplaatst door: Jort 7-11-2015 15:09:22
2 weken geleden een mooi radio-navigatiesysteem bij Ercan gekocht.
Kort daarna werd de auto verkocht en wilde ik graag een andere pasklare radio omruilen voor de nieuwe auto.
Ik kon de radio zonder problemen ruilen met een ander exemplaar.
De radio werd voor de levering uitvoerig getest en gecontroleerd door Ercan.
Goede service en mooie radio!
Geplaatst door: Felicia van Espelo 6-11-2015 10:11:41
Heel goede service! snelle reacties en geen problemen bij ruilen. Zeer goed bedrijf!
Geplaatst door: Willem Wesselo 20-10-2015 13:10:32
Heb een update van mijn navigatie gekocht via CarAudioExpert. Ik had wat moeilijkheden hoe ik dat moest doen. Maar Ercan heeft mij daarmee geholpen.
Een snel e mail verkeer met instellingen heeft mij geholpen.
Een prima service en ik kan iedereen aanraden om bij Car Audio Expert de werkzaamheden te laten uitvoeren. Nogmaals prima zaak.
Geplaatst door: sander kooij 8-10-2015 23:04:10
eerst had ik even mijn bedenkingen echter toch gekocht en prima geholpen
een kabeltje was niet in de doos maar kon gelijk ophalen of kiezen voor verzending maar na ophalen werd er ook gelijk even gekeken naar het inbouwen waar ik voor had gekozen zelf te doen
waren zij niet te beroerd toch de handen uit de mouwen te steken
ik kan hun iedereen aanraden prima serves en nog betere after sales!!
Geplaatst door: Johan 8-10-2015 09:40:48
maandag een Navi gehaald voor in mn Toyota Yaris super geholpen ook zonder afspraak.
Geplaatst door: John Bon 8-08-2015 13:23:51
Ik heb de A9 Cortex 3G Wifi ANDROID aangeschaft en deze is door het inbouw station van CarAudioExpert werkelijk super mooi ingebouwd. Na gebruik vond ik de geïnstalleerde navigatie niet zo fijn werken, deze werkte wel perfect maar mijn persoonlijke smaak wilde wat anders. Dit gemeld bij CarAudioExpert en ik kon meteen langs komen en een andere navigatie werd geïnstalleerd die echt helemaal naar mijn smaak is, super en tevens goede uitleg gekregen over de werking want ik was niet bekend met Android Ik kan dan ook iedereen aanbevelen je car audio hier te kopen, er wordt naar je geluisterd en je vragen worden beantwoord, echt super!!!
Geplaatst door: Jo Wings 6-08-2015 21:56:08
26 juli een Kia Picanto radio navigatie multimedia 8 inch touchscreen S100 A8 Cortex 3G Wifi gekocht,na enige vertraging en met de verontschuldigingen van Car Audio Experts op 4 aug het systeem ontvangen,zelf ingebouwd en aangesloten. Het systeem werkt en past perfect en ook nog eens tegen een betaalbare prijs super !
Geplaatst door: Roy Bosch 6-08-2015 14:44:25
Wat een klasse, direct geholpen mooi systeem. een ander bedrijf laat je zitten kunnen het niet installeren, en deze mensen helpen je direct uit de brand, alles werkt naar behoren.
Geplaatst door: Toine vd Laak 5-08-2015 21:55:11
1 augustus de Roadnav S100 navigatiesysteem laten inbouwen voor onze Kia Picanto met start/stop. Alles is keurig ingebouwd volgens afspraak, ook de service nadien om enkele vragen te beantwoorden was prima. Alles bij elkaar zijn wij meer als tevreden. Een betaalbaar systeem met voldoende mogelijkheden.
Geplaatst door: Rob de Wildt 22-07-2015 13:49:54
Navigatiesysteem voor Toyota Verso aangeschaft. Elke keer keurig te woord gestaan, afspraken worden nagekomen. Tot de volgende keer!
Geplaatst door: Eduard Wiegeraad 12-07-2015 14:38:45
2-din radio navigatie voor Fiat 500 gekocht. Perfecte service en snelle levering. Inmiddels ingebouwd, past perfect en werkt goed.
Geplaatst door: René Coumans 25-06-2015 12:02:11
Na lang zoeken en twijfelen, dinsdag 23-06 eerst gebeld en later besteld. Woensdag 24-06 al geleverd. Eerst nog ff gister avond geprobeerd en was ook bijna klaar maar in het donker niet zo handig haha. Zojuist verder gegaan en nog ff contact gehad en alles prima werkend en ziet er gelikt uit. Ga zo door jongens. Super service en contact. Groeten uit Limburg
Geplaatst door: Kasper 24-06-2015 13:34:02
Maandagavond de Touchscreen 7 radio voor mijn Volkswagen besteld, vandaag binnengekregen en binnen 15 minuten ingebouwd, plug and play!
moet alleen nog even de extra mic. en de GPS antenne iets netter wegwerken Ik ben erg tevreden over de snelle levering.
De radio moet nog aan een grondige test worden onderworpen maar ik zag al wel gelijk de CanBus informatie op de unit terug, gaaf!!
Geplaatst door: mark jas 24-06-2015 09:37:16
op dinsdag 23-06 vanuit heerlen 2uur gereden om een set voor ford focus model 1 laten installeren, aangezien de originele set 1,7 din is al het andere 2 din was de set met paneel voor middenconsole een super oplossing.
zeer netjes geïnstalleerd en werkt super.
de service was ook super de carkit leek niet te werken, Ercan nam zich de moeite om dit weer werkend te krijgn ondanks dat het mijn telefoon bleek te zijn
kan niks anders zeggen dan top
kan het dan ook alleen maar aanraden bij caraudioexpert en ak inbouw super badankt
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN