newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Marcella en Jouk Brandsma 11-07-2012 20:04:10
Navigatie voor Opel Antara besteld. Werd aan de telefoon keurig geholpen toen ik vroeg of deze op voorraad was. Zaterdag gebeld en maandag was deze er.
Toen we maandag belde was de navigatie er inderdaad. Betaald via ideaal en besteld. De volgende werkdag werd het pakket verzonden en de dag erna al ontvangen. Bij het inbouwen zagen we zoveel kabels dat we het niet meer wisten en dachten deze past niet. terwijl er Plug en play op stond. s'avonds gebeld en werden meteen geholpen. Duidelijk werd eruit gelegd welke kabels we wel en niet moesten aansluiten en inderdaad het was plug en play.
Een aanrader om hier te bestellen. Zeer klant vriendelijk en snelle levering top.
bedankt.
Geplaatst door: Stefan Wissenburg 8-07-2012 23:25:02
Na lang twijfelen toch maar de gok genomen. Tot op heden heb ik er nog geen moment spijt van. Het systeem heb ik zelf ingebouwd. Het is Plug & Play. Met een beetje technisch inzicht en een extra handje is het goed zelf in te bouwen. Op de navigatie na deed alles het. Door het ontbreken van een bestandje op de navigatiegeheugenkaart kon de navigatie niet opgestart worden. Door perfecte service van de caraudiexpert was dit zo opgelost. Een echte aanrader.
Geplaatst door: jurgen scheijen 8-07-2012 22:19:53
ik ben zeer te spreken over de service en de telefonische ondersteuning die ik heb mogen ontvangen bij het zelf inbouwen van mijn multimedia systeem.
het systeem werkt goed en ziet er goed uit.
hartelijk dank
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN