newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Robert 26-09-2012 00:26:23
Ik heb het systeem en ook laten inbouwen. Dat ging snel en is keurig gedaan werd ook gelijk helemaal ingesteld. Ik ben zeer tevreden over het systeem navigatie vind ik beter dan tom tom. Overige functies werken ook prima. Enige nadeel vindt ik dat het scherm met zonlicht lastig is af te lezen
Geplaatst door: Ron 26-08-2012 09:21:09
Ik vind het een goede autoradio, tomtom werkt ook perfect. Goed geluid!
Goede levering!
Geplaatst door: Ismail 8-08-2012 11:32:40
Zeer tevreden over het de audi a3 scherm hele goede servers en klantvriendelijkheid. echt een aanrader om hier te zijn
Geplaatst door: g.vanderley 16-07-2012 13:39:49
de navigatie voor de mitsubishi asx is heel mooi display is duidlijk en in bouwen is + - 1uur maar welraar dat er geen nederlands boekje er bij zit de navigatie starten gelijkop ok de bluetooth doet het oke top.
Geplaatst door: Marcella en Jouk Brandsma 11-07-2012 20:04:10
Navigatie voor Opel Antara besteld. Werd aan de telefoon keurig geholpen toen ik vroeg of deze op voorraad was. Zaterdag gebeld en maandag was deze er.
Toen we maandag belde was de navigatie er inderdaad. Betaald via ideaal en besteld. De volgende werkdag werd het pakket verzonden en de dag erna al ontvangen. Bij het inbouwen zagen we zoveel kabels dat we het niet meer wisten en dachten deze past niet. terwijl er Plug en play op stond. s'avonds gebeld en werden meteen geholpen. Duidelijk werd eruit gelegd welke kabels we wel en niet moesten aansluiten en inderdaad het was plug en play.
Een aanrader om hier te bestellen. Zeer klant vriendelijk en snelle levering top.
bedankt.
Geplaatst door: Stefan Wissenburg 8-07-2012 23:25:02
Na lang twijfelen toch maar de gok genomen. Tot op heden heb ik er nog geen moment spijt van. Het systeem heb ik zelf ingebouwd. Het is Plug & Play. Met een beetje technisch inzicht en een extra handje is het goed zelf in te bouwen. Op de navigatie na deed alles het. Door het ontbreken van een bestandje op de navigatiegeheugenkaart kon de navigatie niet opgestart worden. Door perfecte service van de caraudiexpert was dit zo opgelost. Een echte aanrader.
Geplaatst door: jurgen scheijen 8-07-2012 22:19:53
ik ben zeer te spreken over de service en de telefonische ondersteuning die ik heb mogen ontvangen bij het zelf inbouwen van mijn multimedia systeem.
het systeem werkt goed en ziet er goed uit.
hartelijk dank
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Winkelwagen
verkoop en adviescaraudioexpert voordelensygic logoroadrover logoroadnav logo
In de aanbieding
DAB+ module voor android navigatie systemen
DAB+ module voor android navigatie systemen
€ 65.00
Klantbeoordelingen
17-05-2019
Ik ben voor twee klusjes bij dit bedrijf geweest. Echt super goed geholpen. Veel kennis van de merce
lees meer >>

20-04-2019
Navigatie met achteruitrij camera later installeren.
Alles naar wens gegaan, vakkundig gemontee
lees meer >>

Waardering: 9.9/10
Beoordelingen: 157
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN