newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: patrick meijer 25-04-2015 09:25:33
EEN ZEER GOED EN VRIENDELIJK BEDRIJF .ZELFS NA EEN JAAR INBOUW-FULL OPTION ALTIJD KLAAR STAAT VOOR EEN GOED ADVIES.HEEL GDE ERVARING.PATRICK MEIJER UIT BELGIE.ANTWERPEN.
Geplaatst door: Ronnie Hekking 23-04-2015 21:50:37
heb naar lang wachten mijn radio binnen maar wist dat de radio niet op voorraad was en dat caraudioexpert er zelf ook niets aan kon doen en heb voor het lange wachten een achteruit camera cadeau gehad heb alles ingebouwd en het werkt super bedankt
Geplaatst door: J adriaanse 17-04-2015 17:31:37
Mijn bestelling is correct verlopen binnen een paar dagen in huis.
en alles in orde bedankt
Geplaatst door: Sarah 16-04-2015 12:58:46
Topservice!
Dinsdag besteld, donderdag in huisBelgië. Nu even puzzelen om hem in te bouwen!
Ook als je een mailtje stuurt zéér snel en een duidelijk antwoord van Ercan!

Een echte aanrader!
Van een zéér tevreden klant..
Geplaatst door: Trogh Christophe 4-04-2015 07:05:06
In december een radio besteld. Levering was heel vlot en vlug. Na plaatsing opgemerkt dat er een probleem mee was. Na lang zoeken heeft Ercan hier toch een oplossing voor gevonden. Ik moet zeggen dat jullie service perfect is en zelfs voor Belgie een goeie leverancier en plaatser is. Perfecte service meer kan ik niet zeggen.
Geplaatst door: Rico 24-03-2015 07:58:42
zaterdag de navi voor mijn chevrolet cruze ontvangen. Navigatie werkt perfect, is gemakkelijk aan te sluiten via plugplay. Ik had nog diverse vragen en ben hier prima mee geholpen. Snelle en duidelijke reactie op mijn vragen. Mocht je een navi voor je auto zoeken, dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader......
Geplaatst door: Janssens Eddie 16-03-2015 19:59:48
Mijn bestelling is correct en snel verlopen met de nodige zorgen en ondersteuning op technisch gebied , alles werkt zoals ze mij hadden vermeld ,hartelijk dank caraudioexpert team , een aanrader voor andere klanten , groetjes.
Geplaatst door: Eggermont P 3-03-2015 14:22:50
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Gecheckt en alles zit erin, verpakt in dik mousse als waren het eieren. Dik in orde betreft levering, nu nog installeren.
Geplaatst door: Peter Hesseling 28-02-2015 10:32:59
Eind februari een S100 besteld met achterrijcamera en bij AK inbouwstation in laten bouwen. Zij waren netjes binnen de afgesproken tijd klaar en de set werkt perfect.
Geplaatst door: Ben Hage 3-02-2015 21:55:29
Januari 2015
Een s100 besteld en na een snelle levering zelf ingebouwd.
Ik had nog een vraag en daar werd snel en duidelijk op geantwoord.
Kortom prima service en een goed werkend systeem.
Geplaatst door: Ton Schtz 2-02-2015 22:14:05
januari 2015,
na telefonisch overleg een full options system voor mijn mazda 2 besteld en de volgende dag in laten bouwen. mooi systeem, top prijs.

Ercan bedankt,
Greetz Ton
Geplaatst door: victor 26-01-2015 21:37:04
Na telefonisch overleg op oudjaarsdag besloten een s100 aan te schaffen voor mijn Mercedes E-klasse om de oude radio te vervangen voor een exact passende navigatie. Kon hem nieuwjaarsdag al ophalen. Installatie was erg eenvoudig helaas een verlengkabel meegenomen welke ik niet nodig had. Deze mocht ik terugsturen. Erg bijzonder dat Ercan altijd de telefoon opneemt en je allervriendelijkst te woord staat en je met installatie vragen je met 3 woorden weer opweg weet te helpen. Ook al is het s avonds laat.
Top service !!, kom je nog maar weinig tegen vandaag de dag.

Gr. Victor
Geplaatst door: Henri Hilberink 6-01-2015 22:04:48
Zaterdag 3 jan 2015 een navigatiesysteem besteld, de dinsdagmiddag daarop al bezorgd. Tijdens het installeren heb ik voor 2 vragen gebeld en werd snel en goed geholpen. Alles werkt prima.
Inderdaad zoals vermeld bij de systemen plug and play.
Geplaatst door: Louis Heistek 5-01-2015 20:05:37
Vorige week de s100 voor in mijn mazda 6 besteld! Volgende dag keurig afgeleverd door meneer de postbode... Alles goed en netjes verpakt in een doos. Apparaat in 2 uur genstalleerd!

Top bedrijf en levering!! Zeker een aanrader deze mannen!!!
Geplaatst door: Leon jacobs 28-12-2014 00:48:45
Helemaal vanuit Maastricht naar Spijkenisse gereden met mijn zojuist afgeleverde tweedehands Volvo XC60 om een navigatiesysteem met achteruitrijcamera te laten inbouwen. Heeft uiteindelijk wel wat tijd en geld gekost maar ben er super tevreden over. Niet alleen over het systeem maar zeer zeker over de deskundigheid van de inbouw. Beide werken naar behoren en wil dit adres dus ook zeker aanbevelen. Dit zijn professionals die weten wat achteraf inbouwen inhoudt. Groet.
Geplaatst door: jan van gend 12-10-2014 09:03:32
Na een super goede en snelle inbouw van mijn S 100 radio met een zeer uitgebreide uitleg hoe alles werkt.zeer tevreden raad iedereen aan om daar te gaan waar ze de tijd nemen voor al u vragen en,vooral de vriendelijkheid. Ook het probleem met bestanden uitgelegd en de oplossing gevonden.super nu het volgende de subwoofer nog een keer laten inbouwen en klaar.
Geplaatst door: Michael bakker 31-08-2014 09:10:12
Gisteren mijn S100 laten inbouwen bij ze. Erg vriendelijke mensen. Snelle inbouw en duidelijke uitleg over hoe het systeem werkt. Afspraak was om 10:00 en werd ook direct geholpen en om 11:00 uur was het klaar. Systeem werkt goed digitale tv ook netjes genstalleerd. Nogmaals aardige mensen en vriendelijk geholpen.
Geplaatst door: Fred Suylen 29-08-2014 12:31:51
Ik heb laatst een defect aan mijn S100 systeem gehad.
Heb 1 keer gebeld en afspraak gemaakt en is daarna goed opgelost.
Ben nu tevreden met het systeem.
Geplaatst door: Roger Willems 23-08-2014 16:08:53
Inmiddels 4 weken geleden een S100 systeem laten inbouwen in mijn Honda Civic Hybrid. Na wat kleine probleempjes met de bluetooth verbinding, die ikzelf m.b.v. de handleiding heb kunnen oplossen. Nu ben ik zeer tevreden over het multimedia systeem. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ercan en collegas bedankt.
Geplaatst door: Fred Suylen 15-08-2014 12:19:13
Ik wil bij deze even zeggen dat ik zeer te vrede ben over mijn S100 systeem voor Peugeot 308.
En de service van caraudioexpert ook heel goed is.
Geplaatst door: Ben 12-08-2014 11:16:51
N veel overwegingen bij deze leverancier een S150 Nav-radio besteld voor mijn Zafira B. Ik had met name gekozen voor de Android versie aangezien ik mobiel eigenlijk voornamelijk met android apparaten werk. Tijdens mijn vakantie bleek het apparaat veel problemen te kennen w.o. geen import telefoonboek van mijn android telefoon, uitval van de navigatie, vastlopen van de navigatie etc. N contact met Ercan stelde hij voor dat ik naar Ridderkerk kon komen om eea te bekijken en op te lossen dan wel het apparaat op te sturen teneinde om te ruilen voor de S100 Windows Ce gebaseerd waarvan hij overtuigd was dat deze de genoemde problemen niet zou kennen. Vanwege de grote afstand naar Ridderkerk vanuit Hilversum heb ik gekozen voor omruil. Dit ging feilloos en snel. Binnen 3 werkdagen had ik de S100 in huis. Deze kende de problemen die ik eerder had inderdaad gelukkig niet. Alles werkt nu feilloos. Ook had ik een achteruitrij camera bijbesteld. Ook dat werkt inmiddels prima.

Alle lof voor de snelle respons en de probleemloze afhandeling. Fantastische service. Ik ben tot op heden zeer tevreden. Aanrader.
Geplaatst door: Gerard 10-08-2014 10:19:07
Van de week mijn voor mijn corsa type D 150 audio
multi media systeem piano black besteld.
netjes geleverd plug and play.
Het meeste werk gps anntenne en microfoon plaatsen.
Nu in stellen !!!!!
De beschrijving mag beter.
Geplaatst door: Theo 16-07-2014 21:10:44
Radio-navigatie laten plaatsen in Renault Koleos. Was bepaald geen standaard installatie. Ercan en zijn collega hebben er meer dan 4 uur aan gewerkt zonder meerprijs. Tot nu toe zeer tevreden over het resultaat. Jammer dat er geen koffie was als je zo lang moet wachten.
Geplaatst door: Diana 15-07-2014 18:00:21
Nadat de radio was ingebouwd werkte de externe microfoon het niet. Zonder probleem een nieuwe opgestuurd gekregen en nu werkt alles prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Alleen jammer dat er bij de radio geen uitgebreide Nederlandse beschrijving zit maar alles is plug en play.
Geplaatst door: Rikky 8-07-2014 21:19:11
Ik heb van de week een systeem besteld voor mn swift. prachtige afwerking voor een redelijke prijs. zeer snelle levering en plug play dus erg makkelijk om zelf de radio te vervangen. alles werkt zoals het hoort. bedankt!!!!!!!

ciao
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Winkelwagen
1493366415 col_left_callout21412724819 caraudioexpert voordelenklein1412724867 roadrover logo klein1412724931 roadnav logo klein1412725318 sygic logo
In de aanbieding
DAB+ antenne voor Android navigatie systemen
DAB+ antenne voor Android navigatie systemen
€ 65.00
Klantbeoordelingen
08-12-2017
Na anderhalf jaar ging het scherm defect van mijn Ford autoradio.
Deze opgestuurd, na wel een b
lees meer >>

29-11-2017
bestelling weekje te laat.in laten bouwen bij ak navi center keurig netjes, lekker bakje koffie geha
lees meer >>

caraudioexpert.nl
Waardering: 9.9 / 10
Gebaseerd op 139 Beoordelingen
Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop