newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Kasper 24-06-2015 13:34:02
Maandagavond de Touchscreen 7 radio voor mijn Volkswagen besteld, vandaag binnengekregen en binnen 15 minuten ingebouwd, plug and play!
moet alleen nog even de extra mic. en de GPS antenne iets netter wegwerken Ik ben erg tevreden over de snelle levering.
De radio moet nog aan een grondige test worden onderworpen maar ik zag al wel gelijk de CanBus informatie op de unit terug, gaaf!!
Geplaatst door: mark jas 24-06-2015 09:37:16
op dinsdag 23-06 vanuit heerlen 2uur gereden om een set voor ford focus model 1 laten installeren, aangezien de originele set 1,7 din is al het andere 2 din was de set met paneel voor middenconsole een super oplossing.
zeer netjes geïnstalleerd en werkt super.
de service was ook super de carkit leek niet te werken, Ercan nam zich de moeite om dit weer werkend te krijgn ondanks dat het mijn telefoon bleek te zijn
kan niks anders zeggen dan top
kan het dan ook alleen maar aanraden bij caraudioexpert en ak inbouw super badankt
Geplaatst door: Tetsje de Groot 23-06-2015 13:44:29
Dit weekend hebben we de navigatie in mijn Fiat 500 geplaats, was zo klaar, ziet er gelikt uit. Ben er erg blij mee, ook snelle levering. Prima dus!
Geplaatst door: Karin 20-06-2015 11:01:04
31-05 navigatiesysteem touchscreen voor Suzuki Alto besteld. Helaas wat vertraging opgelopen en heb deze afgelopen donderdag 18-06 mogen ontvangen. Via mail goed op de hoogte gehouden door Ercan.
Allereerst verwijderen van oude radio ging redelijk vlot. Voor plaatsen van nieuw systeem nog een deel er tussenuit moeten zagen.
Al met al zat het nieuwe systeem er binnen 2 uur in, en dat door een vrouw!

Goede service en hele goede kwaliteit van spullen.

Zeer tevreden en ik raad dit ook iedereen aan in mijn omgeving!

Groeten uit heesch
Geplaatst door: Sahir Gü?lü 18-06-2015 23:15:46
Op Dinsdag 16 juni Multimedia navigatie touchscreen systeem besteld voor een Suzuki Swift bj2006... netjes vandaag binnen gekregen.. aangesloten plug play en werkt perfect!! Door de telefoon vriendelijk geholpen door Ercan.. en netjes per mail op de hoogte gehouden met track and trace nummer. Een geweldig klant gericht goede Service Car Audio Expert!! k raad het iedereen aan om hier te bestellen!! Super bedrijf! Groeten vanuit Zaandam!!
Geplaatst door: Danny Van de Velde 17-06-2015 16:00:08
Dinsdag afspraak gekregen om 11 uur. Na een rit van 2 uur België en op tijd aangekomen was er een klein probleempje, radio was nog niet daar, na een tijd wachten het verlossend bericht en konden ze eraan beginnen. Super snel installeert en mooi afgewerkt. Het toestel op zich is prachtig!!! ondanks het klein minpuntje i.v.m het wachten raad ik iedereen aan bij caraudioexpert te bestellen en het te laten inbouwen bij AKA. Bedankt mannen.
Geplaatst door: john 11-06-2015 16:19:58
pas in mijn r230 sl 55 amg een compleet set in laten bouwen is zeer vak kundig gedaan met prima geluid en goede navigatie snel en betrouwbaar
nu de sl 55 plat gereden en nu een vw phaeton gekocht wil ook hier in weer zon radio tv nav en alles der in laten plaatsen dus word weer bellen na in bouw stadion grt john
Geplaatst door: Sadi 10-06-2015 19:32:08
Ik heb het product besteld en netjes de volgende dag geleverd gekregen aangesloten en het werkt geweldig heren bedankt!!
Geplaatst door: M boontje 4-06-2015 15:29:36
Ik heb een androidtoestel besteld met kleine vertraging geleverd ,inbouwen super simpel alleen ff beugel van ouwe radio overzetten en plaatsen , het aansluiten van de stuurwielbediening kwam niet overheen met de stekker maar met behulp van klantenservice opgelost , ben zeer tevreden goede service
Geplaatst door: Chris 18-05-2015 13:00:40
producten besteld en volgens afspraak een dag later keurig netjes bezorgd. Super snelle levering inclusief nieuw vervangend framewerk voor in mijn Hyundai zodat alles er dadelijk netjes uitziet. Spullen zien er goed uit, alleen nu nog inbouwen. Aangezien het plug and play is moet dat ook wel gaan lukken. Kortom, zeer tevreden over de bestelling en levering! Een tevreden klant erbij!!
Geplaatst door: e.herst 10-05-2015 11:27:28
Levering snel, binnen 2 dagen netjes aangetekend afgeleverd door post NL, heb de media speler ingebouwd in mijn Toyota corolla verso, plug en play binnen een uur, en ready to rock and roll,mijn stuurbediening werkte niet, heb even in de handleiding gekeken en zag dat ik dit moest configureren, heb ik nog niet gedaan, min puntje is de handleiding is niet in het Nederlands , maar in het Engels, voor mij geen probleem, maar denk voor vele toch nog een handicap, verder moet ik zeggen dat het er gelikt uitziet, mooie weergave scherm, geluid lijkt beter te zijn dan mijn originele Toyota media speler, komt natuurlijk door de equalizer die je kan aanpassen naar jou Eigen wensen ,heb nu een veel beter bass geluid dan voorheen, geluid vervormt niet bij hoge geluids instelling, bediening is net zo simple als het aansluiten van de app.Tot nu toe zeer tevreden, degelijkheid van de app. kan ik op dit moment nog niets van zeggen, moet nog blijken vanuit de praktijk , heb in ieder geval 2 jaar garantie, zal het tot nu toe iedereen aanbevelen, ben aan het denken om er toch nog een camera bij te bestellen, lijkt mij toch wel handig, CarAdioExpert bedankt ben zeer tevreden tot nu toe, mocht ik de stuurdbediening niet aan de gang krijgen dan neem ik wel even persoonlijk contact op met jullie.
groetjes een tevreden klant
Geplaatst door: Fam. B. Leyenaar 6-05-2015 09:57:26
Wij hebben verleden jaar een radio/navigatie systeem achteruitrijcamera
laten inbouwen in onze VW Golf Variant.
Vakkundig en snel gedaan en volgens onze afspraken uitgevoerd.
Bijna een jaar later nog zeer tevreden.
Onlangs gaf het navigatie systeem aan, dat er een update moest komen.
Gebeld met Spijkenisse , goede uitleg gekregen hoe e.e.a. in zn werk gaat , SD kaartje betaald en thuis bezorgd. Simpel het SD kaartje vervangen en we hebben de nieuwste software.
Wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ook voor 70 plussers een prima zaak.
Bedankt voor de service.
Fam. B. Leyenaar





e e.e.a.
Geplaatst door: patrick meijer 25-04-2015 09:25:33
EEN ZEER GOED EN VRIENDELIJK BEDRIJF .ZELFS NA EEN JAAR INBOUW-FULL OPTION ALTIJD KLAAR STAAT VOOR EEN GOED ADVIES.HEEL GDE ERVARING.PATRICK MEIJER UIT BELGIE.ANTWERPEN.
Geplaatst door: Ronnie Hekking 23-04-2015 21:50:37
heb naar lang wachten mijn radio binnen maar wist dat de radio niet op voorraad was en dat caraudioexpert er zelf ook niets aan kon doen en heb voor het lange wachten een achteruit camera cadeau gehad heb alles ingebouwd en het werkt super bedankt
Geplaatst door: J adriaanse 17-04-2015 17:31:37
Mijn bestelling is correct verlopen binnen een paar dagen in huis.
en alles in orde bedankt
Geplaatst door: Sarah 16-04-2015 12:58:46
Topservice!
Dinsdag besteld, donderdag in huisBelgië. Nu even puzzelen om hem in te bouwen!
Ook als je een mailtje stuurt zéér snel en een duidelijk antwoord van Ercan!

Een echte aanrader!
Van een zéér tevreden klant..
Geplaatst door: Trogh Christophe 4-04-2015 07:05:06
In december een radio besteld. Levering was heel vlot en vlug. Na plaatsing opgemerkt dat er een probleem mee was. Na lang zoeken heeft Ercan hier toch een oplossing voor gevonden. Ik moet zeggen dat jullie service perfect is en zelfs voor Belgie een goeie leverancier en plaatser is. Perfecte service meer kan ik niet zeggen.
Geplaatst door: Rico 24-03-2015 07:58:42
zaterdag de navi voor mijn chevrolet cruze ontvangen. Navigatie werkt perfect, is gemakkelijk aan te sluiten via plugplay. Ik had nog diverse vragen en ben hier prima mee geholpen. Snelle en duidelijke reactie op mijn vragen. Mocht je een navi voor je auto zoeken, dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader......
Geplaatst door: Janssens Eddie 16-03-2015 19:59:48
Mijn bestelling is correct en snel verlopen met de nodige zorgen en ondersteuning op technisch gebied , alles werkt zoals ze mij hadden vermeld ,hartelijk dank caraudioexpert team , een aanrader voor andere klanten , groetjes.
Geplaatst door: Eggermont P 3-03-2015 14:22:50
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Gecheckt en alles zit erin, verpakt in dik mousse als waren het eieren. Dik in orde betreft levering, nu nog installeren.
Geplaatst door: Peter Hesseling 28-02-2015 10:32:59
Eind februari een S100 besteld met achterrijcamera en bij AK inbouwstation in laten bouwen. Zij waren netjes binnen de afgesproken tijd klaar en de set werkt perfect.
Geplaatst door: Ben Hage 3-02-2015 21:55:29
Januari 2015
Een s100 besteld en na een snelle levering zelf ingebouwd.
Ik had nog een vraag en daar werd snel en duidelijk op geantwoord.
Kortom prima service en een goed werkend systeem.
Geplaatst door: Ton Schtz 2-02-2015 22:14:05
januari 2015,
na telefonisch overleg een full options system voor mijn mazda 2 besteld en de volgende dag in laten bouwen. mooi systeem, top prijs.

Ercan bedankt,
Greetz Ton
Geplaatst door: victor 26-01-2015 21:37:04
Na telefonisch overleg op oudjaarsdag besloten een s100 aan te schaffen voor mijn Mercedes E-klasse om de oude radio te vervangen voor een exact passende navigatie. Kon hem nieuwjaarsdag al ophalen. Installatie was erg eenvoudig helaas een verlengkabel meegenomen welke ik niet nodig had. Deze mocht ik terugsturen. Erg bijzonder dat Ercan altijd de telefoon opneemt en je allervriendelijkst te woord staat en je met installatie vragen je met 3 woorden weer opweg weet te helpen. Ook al is het s avonds laat.
Top service !!, kom je nog maar weinig tegen vandaag de dag.

Gr. Victor
Geplaatst door: Henri Hilberink 6-01-2015 22:04:48
Zaterdag 3 jan 2015 een navigatiesysteem besteld, de dinsdagmiddag daarop al bezorgd. Tijdens het installeren heb ik voor 2 vragen gebeld en werd snel en goed geholpen. Alles werkt prima.
Inderdaad zoals vermeld bij de systemen plug and play.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN