newheader

Klantbeoordelingen

Geplaatst door: Danny Van de Velde 17-06-2015 16:00:08
Dinsdag afspraak gekregen om 11 uur. Na een rit van 2 uur België en op tijd aangekomen was er een klein probleempje, radio was nog niet daar, na een tijd wachten het verlossend bericht en konden ze eraan beginnen. Super snel installeert en mooi afgewerkt. Het toestel op zich is prachtig!!! ondanks het klein minpuntje i.v.m het wachten raad ik iedereen aan bij caraudioexpert te bestellen en het te laten inbouwen bij AKA. Bedankt mannen.
Geplaatst door: john 11-06-2015 16:19:58
pas in mijn r230 sl 55 amg een compleet set in laten bouwen is zeer vak kundig gedaan met prima geluid en goede navigatie snel en betrouwbaar
nu de sl 55 plat gereden en nu een vw phaeton gekocht wil ook hier in weer zon radio tv nav en alles der in laten plaatsen dus word weer bellen na in bouw stadion grt john
Geplaatst door: Sadi 10-06-2015 19:32:08
Ik heb het product besteld en netjes de volgende dag geleverd gekregen aangesloten en het werkt geweldig heren bedankt!!
Geplaatst door: M boontje 4-06-2015 15:29:36
Ik heb een androidtoestel besteld met kleine vertraging geleverd ,inbouwen super simpel alleen ff beugel van ouwe radio overzetten en plaatsen , het aansluiten van de stuurwielbediening kwam niet overheen met de stekker maar met behulp van klantenservice opgelost , ben zeer tevreden goede service
Geplaatst door: Chris 18-05-2015 13:00:40
producten besteld en volgens afspraak een dag later keurig netjes bezorgd. Super snelle levering inclusief nieuw vervangend framewerk voor in mijn Hyundai zodat alles er dadelijk netjes uitziet. Spullen zien er goed uit, alleen nu nog inbouwen. Aangezien het plug and play is moet dat ook wel gaan lukken. Kortom, zeer tevreden over de bestelling en levering! Een tevreden klant erbij!!
Geplaatst door: e.herst 10-05-2015 11:27:28
Levering snel, binnen 2 dagen netjes aangetekend afgeleverd door post NL, heb de media speler ingebouwd in mijn Toyota corolla verso, plug en play binnen een uur, en ready to rock and roll,mijn stuurbediening werkte niet, heb even in de handleiding gekeken en zag dat ik dit moest configureren, heb ik nog niet gedaan, min puntje is de handleiding is niet in het Nederlands , maar in het Engels, voor mij geen probleem, maar denk voor vele toch nog een handicap, verder moet ik zeggen dat het er gelikt uitziet, mooie weergave scherm, geluid lijkt beter te zijn dan mijn originele Toyota media speler, komt natuurlijk door de equalizer die je kan aanpassen naar jou Eigen wensen ,heb nu een veel beter bass geluid dan voorheen, geluid vervormt niet bij hoge geluids instelling, bediening is net zo simple als het aansluiten van de app.Tot nu toe zeer tevreden, degelijkheid van de app. kan ik op dit moment nog niets van zeggen, moet nog blijken vanuit de praktijk , heb in ieder geval 2 jaar garantie, zal het tot nu toe iedereen aanbevelen, ben aan het denken om er toch nog een camera bij te bestellen, lijkt mij toch wel handig, CarAdioExpert bedankt ben zeer tevreden tot nu toe, mocht ik de stuurdbediening niet aan de gang krijgen dan neem ik wel even persoonlijk contact op met jullie.
groetjes een tevreden klant
Geplaatst door: Fam. B. Leyenaar 6-05-2015 09:57:26
Wij hebben verleden jaar een radio/navigatie systeem achteruitrijcamera
laten inbouwen in onze VW Golf Variant.
Vakkundig en snel gedaan en volgens onze afspraken uitgevoerd.
Bijna een jaar later nog zeer tevreden.
Onlangs gaf het navigatie systeem aan, dat er een update moest komen.
Gebeld met Spijkenisse , goede uitleg gekregen hoe e.e.a. in zn werk gaat , SD kaartje betaald en thuis bezorgd. Simpel het SD kaartje vervangen en we hebben de nieuwste software.
Wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan.
Ook voor 70 plussers een prima zaak.
Bedankt voor de service.
Fam. B. Leyenaar





e e.e.a.
Geplaatst door: patrick meijer 25-04-2015 09:25:33
EEN ZEER GOED EN VRIENDELIJK BEDRIJF .ZELFS NA EEN JAAR INBOUW-FULL OPTION ALTIJD KLAAR STAAT VOOR EEN GOED ADVIES.HEEL GDE ERVARING.PATRICK MEIJER UIT BELGIE.ANTWERPEN.
Geplaatst door: Ronnie Hekking 23-04-2015 21:50:37
heb naar lang wachten mijn radio binnen maar wist dat de radio niet op voorraad was en dat caraudioexpert er zelf ook niets aan kon doen en heb voor het lange wachten een achteruit camera cadeau gehad heb alles ingebouwd en het werkt super bedankt
Geplaatst door: J adriaanse 17-04-2015 17:31:37
Mijn bestelling is correct verlopen binnen een paar dagen in huis.
en alles in orde bedankt
Geplaatst door: Sarah 16-04-2015 12:58:46
Topservice!
Dinsdag besteld, donderdag in huisBelgië. Nu even puzzelen om hem in te bouwen!
Ook als je een mailtje stuurt zéér snel en een duidelijk antwoord van Ercan!

Een echte aanrader!
Van een zéér tevreden klant..
Geplaatst door: Trogh Christophe 4-04-2015 07:05:06
In december een radio besteld. Levering was heel vlot en vlug. Na plaatsing opgemerkt dat er een probleem mee was. Na lang zoeken heeft Ercan hier toch een oplossing voor gevonden. Ik moet zeggen dat jullie service perfect is en zelfs voor Belgie een goeie leverancier en plaatser is. Perfecte service meer kan ik niet zeggen.
Geplaatst door: Rico 24-03-2015 07:58:42
zaterdag de navi voor mijn chevrolet cruze ontvangen. Navigatie werkt perfect, is gemakkelijk aan te sluiten via plugplay. Ik had nog diverse vragen en ben hier prima mee geholpen. Snelle en duidelijke reactie op mijn vragen. Mocht je een navi voor je auto zoeken, dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader......
Geplaatst door: Janssens Eddie 16-03-2015 19:59:48
Mijn bestelling is correct en snel verlopen met de nodige zorgen en ondersteuning op technisch gebied , alles werkt zoals ze mij hadden vermeld ,hartelijk dank caraudioexpert team , een aanrader voor andere klanten , groetjes.
Geplaatst door: Eggermont P 3-03-2015 14:22:50
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Gecheckt en alles zit erin, verpakt in dik mousse als waren het eieren. Dik in orde betreft levering, nu nog installeren.
Geplaatst door: Peter Hesseling 28-02-2015 10:32:59
Eind februari een S100 besteld met achterrijcamera en bij AK inbouwstation in laten bouwen. Zij waren netjes binnen de afgesproken tijd klaar en de set werkt perfect.
Geplaatst door: Ben Hage 3-02-2015 21:55:29
Januari 2015
Een s100 besteld en na een snelle levering zelf ingebouwd.
Ik had nog een vraag en daar werd snel en duidelijk op geantwoord.
Kortom prima service en een goed werkend systeem.
Geplaatst door: Ton Schtz 2-02-2015 22:14:05
januari 2015,
na telefonisch overleg een full options system voor mijn mazda 2 besteld en de volgende dag in laten bouwen. mooi systeem, top prijs.

Ercan bedankt,
Greetz Ton
Geplaatst door: victor 26-01-2015 21:37:04
Na telefonisch overleg op oudjaarsdag besloten een s100 aan te schaffen voor mijn Mercedes E-klasse om de oude radio te vervangen voor een exact passende navigatie. Kon hem nieuwjaarsdag al ophalen. Installatie was erg eenvoudig helaas een verlengkabel meegenomen welke ik niet nodig had. Deze mocht ik terugsturen. Erg bijzonder dat Ercan altijd de telefoon opneemt en je allervriendelijkst te woord staat en je met installatie vragen je met 3 woorden weer opweg weet te helpen. Ook al is het s avonds laat.
Top service !!, kom je nog maar weinig tegen vandaag de dag.

Gr. Victor
Geplaatst door: Henri Hilberink 6-01-2015 22:04:48
Zaterdag 3 jan 2015 een navigatiesysteem besteld, de dinsdagmiddag daarop al bezorgd. Tijdens het installeren heb ik voor 2 vragen gebeld en werd snel en goed geholpen. Alles werkt prima.
Inderdaad zoals vermeld bij de systemen plug and play.
Geplaatst door: Louis Heistek 5-01-2015 20:05:37
Vorige week de s100 voor in mijn mazda 6 besteld! Volgende dag keurig afgeleverd door meneer de postbode... Alles goed en netjes verpakt in een doos. Apparaat in 2 uur genstalleerd!

Top bedrijf en levering!! Zeker een aanrader deze mannen!!!
Geplaatst door: Leon jacobs 28-12-2014 00:48:45
Helemaal vanuit Maastricht naar Spijkenisse gereden met mijn zojuist afgeleverde tweedehands Volvo XC60 om een navigatiesysteem met achteruitrijcamera te laten inbouwen. Heeft uiteindelijk wel wat tijd en geld gekost maar ben er super tevreden over. Niet alleen over het systeem maar zeer zeker over de deskundigheid van de inbouw. Beide werken naar behoren en wil dit adres dus ook zeker aanbevelen. Dit zijn professionals die weten wat achteraf inbouwen inhoudt. Groet.
Geplaatst door: jan van gend 12-10-2014 09:03:32
Na een super goede en snelle inbouw van mijn S 100 radio met een zeer uitgebreide uitleg hoe alles werkt.zeer tevreden raad iedereen aan om daar te gaan waar ze de tijd nemen voor al u vragen en,vooral de vriendelijkheid. Ook het probleem met bestanden uitgelegd en de oplossing gevonden.super nu het volgende de subwoofer nog een keer laten inbouwen en klaar.
Geplaatst door: Michael bakker 31-08-2014 09:10:12
Gisteren mijn S100 laten inbouwen bij ze. Erg vriendelijke mensen. Snelle inbouw en duidelijke uitleg over hoe het systeem werkt. Afspraak was om 10:00 en werd ook direct geholpen en om 11:00 uur was het klaar. Systeem werkt goed digitale tv ook netjes genstalleerd. Nogmaals aardige mensen en vriendelijk geholpen.
Geplaatst door: Fred Suylen 29-08-2014 12:31:51
Ik heb laatst een defect aan mijn S100 systeem gehad.
Heb 1 keer gebeld en afspraak gemaakt en is daarna goed opgelost.
Ben nu tevreden met het systeem.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - Volgende

Copyright CarAudioExpertwebwinkel beginnen - powered by LB Media webshop
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN